Bütçe
7000
ANC performansinda en iyi Samsung Buds3 Pro. Fakat onermem. Uyumluluk acisindan hiç mantikli olmaz. Butceyi zorlayabilirsen Sony WF1000XM5 AirPods Pro 2'den daha iyi ANC ve ses kalitesi olarak.

Bütçemi geçiyor.

Simon'un dediği ve benimki gayet güçlüdür. Buds 3 Pro da alınabilir fakat ağrı yaptığı ile ilgili bir sürü yorum mevcut.

Jabra mı yoksa Anker mi daha iyi peki.

O zaman Anker Liberty 4 Pro alin. Butcenize uygun olarak iyi bir ANC sunuyor. Fakat en iyi ANC Samsung Buds3 Pro'da. AirPods'un bir tik alti sadece. Manuel olarak ayarlamak sizin icin sorun teskil etmeyecekse Buds3 Pro alin. Fakat hizli baglanti istiyorsaniz o zaman Liberty 4 Pro alin.

O zaman Anker liberty 4 Pro alin. Butcenize uygun olarak iyi bir ANC sunuyor. Fakat en iyi ANC Samsung Buds3 Pro'da. AirPods'un bir tik alti sadece. Manuel olarak ayarlamak sizin icin sorun teskil etmeyecekse Buds3 Pro alin. Fakat hizli baglanti istiyorsaniz o zaman liberty 4 Pro alin.

Ses ve bass anlamında hepsi üst kalite değil mi?

Jabra Trendyol'da 10 bin lira. Daha ucuza bulamadim ben.

Ses ve bass konusunda alabilecegin en iyi kulaklık Anker. Fakat ANC anlaminda Samsung'un gerisinde biraz. Farki hissedersin. Ben iki kulakligida kullandim bu arada.

Sen olsaydın hangisi alırdın? ANC benim için önemli çünkü motosiklet sürerken o gürültüyü engellemem gerekiyor.

Sen olsaydın hangisi alırdın? ANC benim için önemli çünkü motosiklet sürerken o gürültüyü engellemem gerekiyor.
SIzin yerinizde olsam Samsung alirdim. Cunku ANC olarak Anker geride kaliyor. AirPods'un ANC'si 10/10'sa, Samsung'un ANC'si 9.5/10'dur. Ankerin ise en fazla 7 bilemedin 8 puan alir benden. Siz Samsung alin. ANC konusunda Apple'in sayili rakiplerinden. Bose ve Sony'den sonra.

Sızin yerinizde olsam Samsung alirdim. Cunku ANC olarak Anker geride kalıyor. AirPods'un ANC'si 10/10'sa, Samsung'un ANC'si 9.5/10'dur. Anker'in ise en fazla 7 bilemedin 8 puan alir benden. Siz Samsung alin. ANC konusunda Apple'in sayili rakiplerinden. Bose ve Sony'den sonra.

Peki, umarım pişman olmam.