Bütçe
6000

palien

Başarılı
Şu an JBL wave Buds var yeni kulak içi kulaklığa geçmek istiyorum. Momentum 4 TWS gördüm ama o kadar para vermek istemiyorum. Aklımda şu an Samsung Buds 3 Pro var, sizce nasıl? S23 FE kullanıyorum ses kalitesi benim için önemli. The odyofil kanalı Buds 3 incelemiş ses kalitesinin güzel olmadığını söylüyor, aklımda takılı kaldı. Pro modelinde aynı mı ses kalitesini yükseltmiş olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Odyofilin videosunu ben de izledim. 3'le 3 Pro'nun sesinin aynı olduğunu hiç zannetmiyorum. 3 Pro kullanıcısı olarak Samsung telefonunuz da varken Buds3 Pro gayet güzel tercih olur. Zaten eq olarak da istediğiniz gibi oynarsınız gerekirse.

Odyofilin videosunu ben de izledim. 3'le 3 Pro'nun sesinin aynı olduğunu hiç zannetmiyorum. 3 Pro kullanıcısı olarak Samsung telefonunuz da varken Buds3 Pro gayet güzel tercih olur. Zaten EQ olarak da istediğiniz gibi oynarsınız gerekirse.

Büyük ihtimal samsung Buds 3 Pro alacagim.

Odyofilin videosunu ben de izledim. 3'le 3 Pro'nun sesinin aynı olduğunu hiç zannetmiyorum. 3 Pro kullanıcısı olarak Samsung telefonunuz da varken Buds3 Pro gayet güzel tercih olur. Zaten EQ olarak da istediğiniz gibi oynarsınız gerekirse.

Kulaklığı aldım sesi falan güzel ama kutu 1 hafta dolmadan çizildi kılıf lazım büyük ihtimal. Ya da kullandığımdan beri vardı ben görmedim. Şimdi fark ediyorum.

Son düzenleme: