Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
https://www.epey.com/kulaklik/philips-tat1209.html F/P bir ürün mü bilmiyorum ancak performans olarak güzel bence, önceden kullanmıştım. Kulaklığın sesi güzel ancak örneğin 500 TL gibi bir fiyatı olan Havit TW969 ile farkı gürültü engelleyici, pil ömrü ve marka. Onun dışında ses kalitesi farkı yok.
1500-1600 bandına CMF Buds. Samsung cihazınız varsa fiyat arttırıp Galaxy Buds FE.
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat konusunda pek bilgim yok ama şantiyede kaldığımdan dolayı gürültü engellesin yeter 1.000-1.500 TL yeter gibi?
Samsung telefonunuz varsa kesinlikle Buds FE yoksa CMF Buds da iş görecektir.
@Simon
Son düzenleyen: Moderatör:
yoten
Uzman
S24 Ultra almayı düşünüyorum.
Buds FE daha iyi bir secim o butcede. Yoksa CMF Buds Pro 2 ve Liberty 4 NC de guzeldir eğer cikarsaniz. Daha cikarsaniz soyleyin daha iyi oneriler yapabilirim.
yoten
Uzman
Buds FE daha iyi bir secim o butcede. Yoksa CMF Buds Pro 2 ve Liberty 4 NC de guzeldir eğer cikarsaniz. Daha cikarsaniz soyleyin daha iyi oneriler yapabilirim.
Pek de çıkmaya gerek yok fazla özellik aramıyorum zaten. Gürültü önlesin, sesi dışarıya vermesin yeter.
Pek de çıkmaya gerek yok fazla özellik aramıyorum zaten. Gürültü önlesin, sesi dışarıya vermesib yeter.
Buds FE alabilirsiniz. SSC kodek ile beraber kullanın zaten otomatik o modda olması lazımdı.
yoten
Uzman
Buds FE alabilirsiniz. Ssc kodek ile beraber kullanın zaten otomatik o modda olması lazımdı.
Yardımların için teşekkürler hocam.