Detaylar
Kim cevapladı?dewberry
Üstün
Kablolu mu kablosuz mu? Kullanılacak cihaz ne? İyi seslerden kasıt?Dostlar sizce hangi kulaklığı almalıyım? Kulak içi ve silikonlu olmalı. İyi sesler ve bass en önemli öncelik.
3.000 TL CMF Buds Pro 2
3.500 TL Buds 3 FE
4.500 TL Nothing Ear.
Wireless olarak Beats Solo Buds kullanıyorum, 2.900 civarına almıştım. Biraz karanlık ve yarı V-Shape bir profile saihip, rock vs. çok güzel ama jazz/tiz vokallerde zorlanıyor. Onun haricinde bence iyi, ha tabii hi-res ve hi-fi olayı yok BlueTooth olduğu için.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kablosuz olmalı. Yoğun olarak Samsung telefon ve bilgisayarda kullanıyorum. Yani bazı kulaklıklarda olan o boğuk sesi almak istemem. A+ denilecek bir kulaklık deneme fırsatım olmadı bu sebeple tam söyleyemiyorum ama müzik dinlerken keyif vermeli
- Makaleler
- 23
Nothing Ear'i oneririm bass icin. Telefonuna Nothing X uygulamasini yukleyip 5 seviyeli bass kaydiricisini fullersen en iyi bass deneyimini yasatacaktir.
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Samsung telefonsa Buds3 FE üçü arasından en iyisi olur. Diğerleri genel özellik olarak daha iyi ama Samsung kendi cihazları arasında özel çözümleyici protokolleri kullandığı için gecikme minimumda kalırken ses kalitesi de dengeli tutuluyor.
Kablolu/Kablosuz? Kullanılacak cihaz? İyi seslerden kasıt?
Buds 2 Pronın fiyatının çok düştüğünü gördüm sizce 1500tl fark verilir mi ear'a. Aynı markanın ürünleri diye biliyorumNothing Ear'i oneririm bass icin. Telefonuna Nothing X uygulamasini yukleyip 5 seviyeli bass kaydiricisini fullersen en iyi bass deneyimini yasatacaktir.
- Makaleler
- 23
Eger iyi ANC ve iyi mikrofon istiyorsan evet, verilir. Fakat sadece muzik dinlemek icin Buds 2 Pro yeterli.Buds 2 Pronın fiyatının çok düştüğünü gördüm sizce 1500tl fark verilir mi ear'a. Aynı markanın ürünleri diye biliyorum
Kafa orada karışıyor işte :d Çevremde filan yok ki ürün bir deneyelim.Samsung telefonsa Buds3 FE üçü arasından en iyisi olur. Diğerleri genel özellik olarak daha iyi ama Samsung kendi cihazları arasında özel çözümleyici protokolleri kullandığı için gecikme minimumda kalırken ses kalitesi de dengeli tutuluyor.
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Sadece müzik içinse Nothing Ear daha iyi hocam, oyun falan oynamayacaksanız yani.Kafa orada karışıyor işte :d Çevremde filan yok ki ürün bir deneyelim.
ANC, iyi mikrofon ve ses kalitesi üçlüsünde en iyi ear gibi duruyor o zaman değil mi ?Eger iyi ANC ve iyi mikrofon istiyorsan evet, verilir. Fakat sadece muzik dinlemek icin Buds 2 Pro yeterli.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-
-