Detaylar
Kim cevapladı?Alternatif olur.Huawei FreeBuds 5i ve Huawei Pro 2 bence güzel kulaklıklar.
Gayet iyi bence değişiklik yapmanıza gerek yok. Bütçeniz varsa 5000 tl üstü attıklarına bakabilirsiniz.Elinize sağlık hocam. Gerçekten çok fazla kulaklık var. Ben iPhone kullandığımdan ötürü 3. nesil AirPods kullanıyorum. Onu nasıl değerlendirirsiniz?
Gelecek hocam.Kulak üstü gelir mi? Geçen gün QCY H2 kulaklığım kırıldı. Gittim aynısından aldım. Çok kaliteli kulaklık.
Hangi kulaklıkları aldınız?@4433 Sennheiser Momentum 3 güzel duruyor. Lakin Apple dışına çıkmaya korkuyorum. Vietnam'dan 3 tane kulaklık aldım. Eğer gelmeyi başarırlarsa onları denemek istiyorum.
Alalı bir ayı geçti, hepsini gerçekten hatırlamıyorum. Bir tanesi V5.3 BT Wireless diye hatırlıyorum.
Hayırlı olsun şimdiden.Alalı bir ayı geçti, hepsini gerçekten hatırlamıyorum. Bir tanesi V5.3 BT Wireless diye hatırlıyorum.
Yaptım hocam. Onaylandığında bakarız.Kulak üstü gelir mi? Geçen gün QCY H2 kulaklığım kırıldı. Gittim aynısından aldım. Çok kaliteli kulaklık.
Son düzenleme:
Teşekkürler hocam. İyi bir model mi bilmiyorum ama aldım artık.
Yaparım hocam.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-