Riddikulus
Uzman
Kafam iyice karıştı
8K FreeBuds Pro 5 de var 20K Sony de var. Hangisini alayım şimdi ben...
Beklentin eger ust duzey ANC ise fiyat bandina gore bu isi en iyi yapan kulaklik AirPods Pro 3. Ses kalitesi ve mikrofon daha onemliyse FreeBuds Pro 5.Kafam iyice karıştı8K FreeBuds Pro 5 de var 20K Sony de var. Hangisini alayım şimdi ben...
Beklentin eger ust duzey ANC ise fiyat bandina gore bu isi en iyi yapan kulaklık AirPods Pro 3. ses kalitesi ve mikrofon daha onemliyse FreeBuds Pro 5.
Gecikme olmasi tuhafmis. Uygulamasini indirip tum guncellemelerini yaptin mi kulakligin?FreeBuds Pro 5 aldım, geldi şimdi hocam. Anlayamadığım tek şey, 1000 liralık QCY kulaklıkta Valorant'da gecikme yokken nasıl olur da 9 bin liralık kulaklıkta gecikme oluyorbu sorunu nasıl düzelteceğim?
Gecikme olmasi tuhafmis. Uygulamasini indirip tum guncellemelerini yaptin mi kulakligin?
Kulakliklari factory reset moduna alip resetleyin. Bu da olmazsa gaming mode'u acin bi'.Yaptım hocam. Şimdi de BF6'ya girdiğim zaman sesler boğuklaştı. Arka planda müzik açınca da garip şekilde ses geliyor.
Kulakliklari factory reset moduna alip resetleyin. Bu da olmazsa gaming Mode'u acin bi'.
Anladim. Hands Free modunu kapatip kullanmayi denedin mi?Yok hocam bariz gecikme var hissediliyor yani Valorant'ta. BF6 da aynı sorun var nedense. Free hands olayı vardı eskiden bu özellik etkiliyordu. Acaba aynı sorun mu var bunda da.
Anladim. Hands Free modunu kapatip kullanmayi denedin mi?
Dusuk gecikme modu gibi bir ayar olmali. Ya da gaming mode. Ayarlari biraz kurcalaman lazim.Hands Free kapatınca BF6 sorunu çözüldü hocam. Fakat Valorant gecikme hala var. 3 tane kulaklık var ve Pro 5'e geçince hissediyorum gecikmeyi.