11100

Becerikli
Merhaba şu ana kadar kullandığım neredeyse her kulaklıkta bir süre sonra bir tarafında ses gelmemeye başlıyor. Bu sorunun çözümü var mıdır? Yoksa tamamen kulaklığı özenle kullanmam ile ilgili bir şey mi? Şu an kullandığım kulaklıkta az önce sol tarafından ses gitti. Sadece kabloyu garip şekillere sokunca arada ses geliyor. Gelecek ay başı kulak üstü gaming kulaklık alacağım. Öneriniz var mı ne yapmam lazım? Bu sorunu nasıl çözerim?

Pahalı bir kulaklık ise matfix customs'a tamire gönderebilirsiniz. Menteşe kısmındaki kablolar zedelenip temassızlık yapıyor zamanla.

Pahalı bir kulaklık ise matfix Customs'a tamire gönderebilirsiniz. Menteşe kısmındaki kablolar zedelenip temassızlık yapıyor zamanla.

Hocam sadece kulak üstü değil kulak içi kulaklıklarda da öyle oluyor kullandıklarımda. Genelde telefon kutularından çıkan kulaklıkları kullanıyorum. Kulak üstü kullandıklarımda şu ana kadar Sony, Piranha gibi markaların kulak üstü kulaklıklarını kullandım ve hepsinde aynı sorun oldu. Şu an güncel olarak kullandığım kablosuz kulak içi kulaklık var. QCY T13 markası. Bir tek o kulaklık sorunsuz. Onu da her şey için kullanmıyorum. Ayrıca onunda sağ ve ol tekini defalarca kez otururken yere düşürmüşlüğüm var ona rağmen bana mısın demiyor 2 ylıdır falan.