• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Kulaklığı sürekli olarak hoparlöre bağlı tutmak sıkıntı yaratır mı?

Penguen

Üstün
Makaleler
5
Yer
Orion Arm
Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Şu anda bir kulak içi kulaklığım (IEM) ve kulaklık girişine sahip bir hoparlörüm var. Ancak bilgisayarımda sadece tek bir ses çıkışı olduğundan, her ikisini aynı anda bağlayamıyorum. Bu yüzden kullanım durumuma göre kulaklık ve hoparlör arasında sürekli geçiş yapmak zorunda kalıyorum.

Sormak istediğim şu: Hoparlörümü bilgisayara sürekli bağlı tutup, kulaklığımı da bu hoparlörün üzerine taksam uzun vadede bir sorun yaşar mıyım? Hoparlör bir ses kartı görevi (?) görür mü? Şu an bu şekilde kullanıyorum ve ses kalitesinde herhangi bir problem yaşamıyorum. Hem hoparlör hem de kulaklık sorunsuz çalışıyor. Bu kullanım şekli kulak içi kulaklığım için ileride herhangi bir sıkıntı yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde hoperlorlerin üzerindeki ses girişine bir aygıt takıldığında hoparlör sesi keser ve sadece kulaklıktan verir ama çıkardığınızda bu durum geçer. Yaşayacağınız tek şey bu olur. Eğer hoparlör'ün üzerinde takılı tutayım diyorsanız bu sefer hoparlörlerden ses gelmeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…