Makaleler
12
Yer
Japonya, Fukuoka
Selamlar,

QCY Melobuds Pro kulaklığın sol kapsülünü kutuya koymama rağmen algılamıyor ve telefona bağlı kalmaya devam ediyor. Ayrıca hiçbir şekilde hareket etmemesine rağmen bir anda telefona bağlanıyor kutudayken. İade/değişim talebi oluşturdum, kabul edilir mi?

Hepsiburadanin kendinden almissin gordugum kadariyla. Kabul edilir. 14 gun icinde iade hakkiniz mevcut. Fakat bu tur hijyen urunlerini Amazon'dan almaya dikkat edin. Satici Amazon olsa daha iyi olur.
Evet, kendisinden aldım Haziran'da. Normalde Amazon'dan alırdım ama ya stokta yoktur ya da daha pahalıdır diye almamışımdır.

Evet, kendisinden aldım Haziran'da. Normalde Amazon'dan alırdım ama ya stokta yoktur ya da daha pahalıdır diye almamışımdır.
Suresi gecmis. Degisim yaparlar belki ayni veya muadili bir urunle. Acikcasi ben farkini verip Amazon'dan aliyorum iade riski bulunan urunleri.

Onarsalar bile yeterli olur benim için. Gelecekte Amazon'dan alırız artık.
Hepsiburada'da kotu degil aslinda. Magdur olmadim simdiye kadar. QCY'nin servisi berbat bu arada onu belirteyim. Onarim yaparlar ancak urunleri tekrar bozulmaya meyilli. Iki QCY kulakligim oldu. Biri 30 gunde, oburu 3 ayda tek kulakliktan ses gelmemeye basladi. Mumkunse para iadesi almani oneririm. Ornegin bu urun daha iyi. Amazon saticili. Kuponda denk getirirsen harika olur.

Kutunun içi temiz mi? Belki pinlerin temas etmesini engelleyen toz vs. vardır. Bir üfleyin, belki faydası olur.

Selam,

QCY MeloBuds Pro kulaklığın sol kapsülünü kutuya koymama rağmen algılamıyor ve telefona bağlı kalmaya devam ediyor. Ayrıca hiçbir şekilde hareket etmemesine rağmen bir anda telefona bağlanıyor kutudayken. İade/değişim talebi oluşturdum, kabul edilir mi?

Servise göndermenizi isterler. Hepsiburada satıcılı bir ürünüm için başvurduğumda servis raporu olmadan değişim ve iade yapılmıyor cevabını aldım.