PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, kulaklığımın kaç dB ses verdiğini nereden öğrenmek istiyorum, nereden bakabilirim, nasıl anlarım acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

Fiziksel ve tam doğru olarak ölçmek için desibel ölçer almalısın. Kağıt üzerindeki sonuçlar için de kulaklığının bilgi sayfası varsa orada yazar.

Örnek:

1777207650578.webp

Fiziksel ve tam doğru olarak ölçmek için desibel ölçer almalısın. Kağıt üzerindeki sonuçlar için de kulaklığının bilgi sayfası varsa orada yazar.

Örnek:

Eki Görüntüle 243995
Anladım hocam acaba uygun fiyatlı bildiğiniz desibel ölçer var mı ayrıca epeydenbaktımda kulaklığın DB hassasiyet falan yazmıyor.

Anladım hocam acaba uygun fiyatlı bildiğiniz desibel ölçer var mı ayrıca epeydenbaktımda kulaklığın DB hassasiyet falan yazmıyor.

Hifiman modeline de epeyden bakılmaz hocam ya yapma :)

Post in thread 'ASUS ROG x Hifiman Kithara' ASUS ROG x Hifiman Kithara

Doğru hocam :D nereden bakıcağımı bilmediğimden baktım epeye bu arada attığınız link açılmıyor.
The specs of the Kithara is basically the same as the Ananda Stealth. The impedance is 16 Ohms, Sensitivity is 93 dB, the frequency range is 8Hz - 55kHz. I think the FR is tuned slightly different. Everybody seems to compare them to the Arya Stealth ( 32 Ohm, 94 dB, 8Hz - 65kHz), but in reality it's a redesigned Ananda Stealth... But in a good way. More comfortable, better industrial design and with the ASUS distribution channels they can sell a magnitude more than the niche Ananda Stealth. What we see is the magic of marketing done well...