Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Kulaklığın modelini söylersen hazır ayar önerisi yapılabilir.
lutfumutlubas
Uzman
Aşağıdaki videoyu bakmanı öneririm, ben de R6 yayıncısı ReemBey'in EQ ses ayarlarını kullanıyorum, çok da memnunum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Shock Blast
Uzman
Kulaklığın modeli önemli, tizleri fazlaysa tizlerini azalticaksin, bassi eksikse bassini artırıcaksin, müzik cansız geliyorsa midlerini artırıcaksin falan filan işte. Hersey senin ses zevkin ve kulaklığın modeline göre. Eğer stüdyo kulaklığı kullanıyorsan ekolayzer genellikle cok gerekli değil.En yüksek ve netliği bozulmayacak şekilde, en iyi ayar yapabilir miyiz? Her şey, yerli yerinde olacak şekilde.
Eki Görüntüle 182864
- Makaleler
- 23
- Makaleler
- 1
EQ yapmak öznel bir alan. Şimdi biz sana ne diyersek diyelim hangi ayarı önerirsek önerelim kendinin en ufak detayına bile uğraşıp yapman kadar seni tatmin etmez. Kulaklıklar için bazı kişiler tarafından yapılmış hazır profiller oluyor. Kendi kullandığın kulaklık için olan bir profili kullanmayı deneyebilirsin. Tatmin olmazsan yine o profil üzerinde kendini tatmin edecek şekilde oynamalar yapabilirsin.
Bak mesela ben program olarak bunu kullanıyorum. Hazır profiller falan var içinde.
Bak mesela ben program olarak bunu kullanıyorum. Hazır profiller falan var içinde.
Forumdaşların zaman zaman kulaklıklarına EQ hangi ayarları nasıl uygulayabileceklerini sorduklarına şahit oldum. Bu noktada yardımcı olabileceğimi düşündüm ve rehberim sizlerle.
sourceforge.net
sourceforge.net
Equalizer APO'yu indirdik, kurulumu yaptık. Programı çalıştırıyoruz. Bu uyarıyı verecek:
"Yes" seçeneğine tıklıyoruz ve karşımıza şu pencere geliyor:
Buradan Ekolayzer uygulamak istediğimiz cihazı seçiyoruz. "OK" seçeneğine tıklıyoruz...
Equalizer APO
Download Equalizer APO for free. A system-wide equalizer for Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 / 11. Equalizer APO is a parametric / graphic equalizer for Windows. It is implemented as an Audio Processing Object (APO) for the system effect infrastructure introduced with Windows Vista.
sourceforge.net
Peace Equalizer, interface Equalizer APO
Download Peace Equalizer, interface Equalizer APO for free. System-wide PC Audio Equalizer and Effects app for Windows 7 to 11. Before reading on, note there's scam website called 'peaceequalizer,com'. Only this site here on SourceForge is the actual website by me, Peter Verbeek.
sourceforge.net
Equalizer APO'yu indirdik, kurulumu yaptık. Programı çalıştırıyoruz. Bu uyarıyı verecek:
"Yes" seçeneğine tıklıyoruz ve karşımıza şu pencere geliyor:
Buradan Ekolayzer uygulamak istediğimiz cihazı seçiyoruz. "OK" seçeneğine tıklıyoruz...
- Merdt
- ekolayzer kullanım pratik
- Forum: Kulaklıklar ve Mikrofonlar
Yeni konular
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-