Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1300-1500
- Makaleler
- 7
RAMPAGE RM-F5 FURY-X SİYAH/YEŞİL USB 7.1 GAMİNG OYUNCU MİKROFONLU KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE RM-F5 FURY-X SİYAH/YEŞİL USB 7.1 GAMİNG OYUNCU MİKROFONLU KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
HDDKullanıyorum
Üstün
RAMPAGE RM-F5 FURY-X SİYAH/YEŞİL USB 7.1 GAMİNG OYUNCU MİKROFONLU KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
Kullanıyorum memnunum incelemem de burada buyurun
İnceleme: Rampage Fury X RM-F5 inceleme
Öncelikle bu kulaklığı öneren @GalaxySal450 @Endless Kaan hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Bu kulaklığı almadan önce Rampage firmasına çok ön yargılı bir durumdaydım sonrasında araştırmalarım ve hocalarımın önerileri ile bu fiyat için en iyi kulaklığın bu olduğuna karar verdim. Şimdi...
Vatandan almazsan Gamenote H2002 var çok önerilen. Çoğu markanın ürününde şans çok önemli etken.
techolay.net
Gamenote H2002P alınır mı?
Merhaba, bu kulaklığı almayı düşünüyorum, herkes "bu bütçede en iyisi bu" diyor. Kronik sorunları vs. var mıdır? Ona göre alacağım, veya kullananalar sizin yorumlarınız nedir?