Altair

Yetkin
Eger fiyatının hakkını veriyorsa herhangi bir bütçe sınırlamam yok. Şu anda kafamda Noctua nh D 15 G2 var ama bu sogutmanın 1/10 fiyatına neredeyse aynı performansı veren sogutucular var sanırım. Testler ne kadar dogru bilmiyorum, sizce ne almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el D15S yasla geç derim. 0 alacağım dersen de üstteki Spirit işini görecektir.

Eger fiyatının hakkını veriyorsa herhangi bir bütçe sınırlamam yok. Şu anda kafamda Noctua nh D 15 G2 var ama bu sogutmanın 1/10 fiyatına neredeyse aynı performansı veren sogutucular var sanırım. Testler ne kadar dogru bilmiyorum, sizce ne almalıyım?
Phantom spirit almalısın, fiyatına ve performansına göre iyi bir soğutucu.

1 yılda 3 adet sıvı 360mm sıvı sogutma garantıde değişm ve ücret iadesi oldu sürekli pompa sorunu ve dolayısıyla sıvı soğutmadan uzak durma kararı aldım. İşlemcim 7800X3D önerdiğiniz gerçekten soğutacak kule tipi soğutucu önerisi olan var mı?
https://www.gaming.gen.tr/urun/6287...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ linkteki ürünü beğenmiştim ama sanırım kasama uymuyor Rampage iceblade 7x120 olan kasayı kullanıyorum.