IESN

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar. Ben internet üzerinden bir kule tipi soğutucu aldım, modeli Dark Freezer X94 2025 Edition. Arkadaşlar bu soğutucu 2 parça geliyor. Fanı oturtmak için plaka bir de fanın kendisi. Benim anakartım Gigabyte GA-H61M-DS2 (rev 4.0). Kule tipi soğutucu üstteki devreler yüzünden (ismini bilmiyorum) takılıyor (altta fotoğrafı var).

Onlar yüzünden ben fanı doğru montajlayamadım. Bir fan ekran kartına, bir fan güç kaynağına bakıyor (kasam eski olduğu için güç kaynağı yukarıda arkadaşlar). Bu konu hakkında yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250301_012459_Google.webp
    Screenshot_20250301_012459_Google.webp
    150,2 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleyen: Moderatör:
Sogutucu ile gelen siyah halka seklinde bir plastik var. Onu takmadin mi?

Son düzenleme:
Farkli acilardan bir iki resim yukleyebilir.

Hocam şu anda fotoğraf yükleyemem ancak yarın yükleyebilirim. Hocam o resimdeki gibi olay. Ben o yuvarlak plakayı oturttum kule tipi soğutucuda mandallı, mandalı naparsın o plakanın çentiklerine takarsın ama bende o üsteki çentik kondansatöre çok yakın oluyor bir tane mandalı oturtamıyorum bu sefer de yan şekilde montajladım mecbur.

Tamam, sogutucunun kılavuzuna baktim. Elinde tutmak gibi degil tabii de sunu yapabilirsin. Sogutucu klipsinin bir tarafi mandalli diger tarafi direkt gecirilen duz metal sanirim. Fani sogutucudan sokup tam arka taraftaki yuzeye taktiginda mandal tarafi da asagi donmus olacak. Duz klips seklinde olan belki bobinlere takilmayabilir.