En önemli parçayı pas geçmişsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- Yok
Winner 58
Üstün
Yani daha garantisi bile bitmeyen parça niye bakım istesin?
Yani daha garantisi bile bitmeyen parça niye bakım istesin?
Maalesef teknoloji şans işidir lafının gerçeklik kazandığı noktayı yaşıyorsunuz ve unutmamak gerek macun ortamdan ortama ve kullanım şekline göre daha kısa ömür sunabilir. Ben 2. seneyi doldurduğum anda bakım yaptım ve garanti 3 sene olmasına rağmen kendim yaptım.
Winner 58
Üstün
Undervolt falan işe yaramaz mı? Çok fazla ses çıkarıyor. Ben kule tipinden geliyor zannediyordum.Maalesef teknoloji şans işidir lafının gerçeklik kazandığı noktayı yaşıyorsunuz ve unutmamak gerek macun ortamdan ortama ve kullanım şekline göre daha kısa ömür sunabilir. Ben 2. seneyi doldurduğum anda bakım yaptım ve garanti 3 sene olmasına rağmen kendim yaptım.
Undervolt falan işe yaramaz mı? Çok fazla ses çıkarıyor. Ben kule tipinden geliyor zannediyordum.
Mucize beklemeden elbette işe yarar lakin size ayar öneremem. Ben size geçen konuda GPU'dan geldiğini belirtmiştim hocam. MSI Afterburner kullanın. NVIDIA App de kullanabilirsiniz ancak o konuda tecrübem yok sayılır daha çok AMD ile ilgileniyorum.
JCK22 1
Çalışkan
101.7 işte görüyorum fotoğrafta.
Winner 58
Üstün
Kule tipi aldım, orada stok soğutucu vardı. 5 derece falan düştü.
JCK22 1
Çalışkan
Kule tipi aldım, orada stok soğutucu vardı. 5 derece falan düştü.
Dostum kule tipi işlemciyi sogutur ekran kartı ile alakası ne.
Winner 58
Üstün
Üstteki resmi görmüyor musun?Dostum kule tipi işlemciyi sogutur ekran kartı ile alakası ne.
JCK22 1
Çalışkan
İşlemcide sorun yok soğuyor kule tipi ile ilgili konu açıp ekran kartı ile ilgili SS atmışsın.