Detaylar
Kim cevapladı?Baslıktaki gibi kule tipi bana yamuk mu geliyor? Sistemi topladıktan sonra açmadan önce de yamuk gelmişti. Vidayı sıkmayı denerken de daha dönmüyor gibiydi.
Eki Görüntüle 211027
Yamuktan kastın nedir? Dik çek bir de. Yandan anlayamayız.
Talha Yiğit
Yetkin
O kadar da zorlamaya gerek yok hocam. Nazikçe sallayın; tıkırtı, boşluk vs. varsa belli eder zaten. Bende şu an Thermalright Peerless Assassin 140 var çift taraflı ve çift fanlı hafif boynu bükük duruyor. O kadar olur, sonuçta kule tipi soğutma, stok fan değil bunlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
SHERLOCKED
Başarılı
O kadar kıskandım ki şu düzeni... Kendi odam olsa yapardım şu an.O kadar da zorlamaya gerek yok hocam. Nazikçe sallayın; tıkırtı, boşluk vs. varsa belli eder zaten. Bende şu an Thermalright Peerless Assassin 140 var çift taraflı ve çift fanlı hafif boynu bükük duruyor. O kadar olur, sonuçta kule tipi soğutma, stok fan değil bunlar.
Hu tao
Yetkin
Satıp 240mm sıvı soğutma alın.Hocam PC indirme yapıyor yatırıp çekemiyorum en fazla böyle çekiyorum elimlede biraz hafif satarım çok ama çok çok az salalniyor sanırsam benim kör gözüm yamuk görüyor![]()
Barracuda07
Çalışkan
İşlemciye temas noktalarında sorun yoksa fanların konumunda kayma çok performansı etkilemez. Yamuk diyorsanız malzeme kalitesi ve işçiliği düşüktür. 

Talha Yiğit
Yetkin
Hocam PC indirme yapıyor yatırıp çekemiyorum en fazla böyle çekiyorum elimlede biraz hafif satarım çok ama çok çok az salalniyor sanırsam benim kör gözüm yamuk görüyor.
Normal duruyor gevşek olsa zaten soğutmada sıkıntı yaşatır iyi soğutamaz.