Baslıktaki gibi kule tipi yamuk mu, bana mı öyle geliyor? Sistemi topladıktan sonra açmadan önce de yamuk gelmişti. Vidayı sıkmayı denerken de daha dönmüyor gibiydi.
Baslıktaki gibi kule tipi bana yamuk mu geliyor? Sistemi topladıktan sonra açmadan önce de yamuk gelmişti. Vidayı sıkmayı denerken de daha dönmüyor gibiydi.
O kadar da zorlamaya gerek yok hocam. Nazikçe sallayın; tıkırtı, boşluk vs. varsa belli eder zaten. Bende şu an Thermalright Peerless Assassin 140 var çift taraflı ve çift fanlı hafif boynu bükük duruyor. O kadar olur, sonuçta kule tipi soğutma, stok fan değil bunlar.
O kadar da zorlamaya gerek yok hocam. Nazikçe sallayın; tıkırtı, boşluk vs. varsa belli eder zaten. Bende şu an Thermalright Peerless Assassin 140 var çift taraflı ve çift fanlı hafif boynu bükük duruyor. O kadar olur, sonuçta kule tipi soğutma, stok fan değil bunlar.
Hocam PC indirme yapıyor yatırıp çekemiyorum en fazla böyle çekiyorum elimlede biraz hafif satarım çok ama çok çok az salalniyor sanırsam benim kör gözüm yamuk görüyor
Hocam PC indirme yapıyor yatırıp çekemiyorum en fazla böyle çekiyorum elimlede biraz hafif satarım çok ama çok çok az salalniyor sanırsam benim kör gözüm yamuk görüyor
Hocam PC indirme yapıyor yatırıp çekemiyorum en fazla böyle çekiyorum elimlede biraz hafif satarım çok ama çok çok az salalniyor sanırsam benim kör gözüm yamuk görüyor.