Merak ettiğim bir konu. Hem şu ana kadar en sevdiğiniz kullandığınız klavyeleri hem de şu an kullandığınız klavyeyi yazın bakalım.
Dönemin efsanelerinden A4TECH X7-G800MU klavyeyi kullanıyordum. Son zamanda komple temizliğini yapmıştım. Hâlâ sorunsuz çalışıyor.
Eki Görüntüle 256455
Şu an Logitech G213 kullanıyorum.
Furycube F75 Ultra hocam ama daha test etme şansım olmadı. Sıvı soğutucu geldikten sonra kasayı toparlayacağım.
Furycube F75 Ultra hocam ama daha test etme şansım olmadı. Sıvı soğutucu geldikten sonra kasayı toparlayacağım.
Akko Monsgeek Fun60 Max vardı hocam ama hissiyatını hiç sevmedim. Özellikleri iyiydi fakat dediğim gibi hissiyatı iyi değildi. Bende bu sefer mekanik ve kaliteli switchli bir klavye almaya karar verdim.
Valla extreme klavye kullanamadım. Ama herhangi bir mavi switch çok hoşuma gidiyor.Merak ettiğim bir konu. Hem şu ana kadar en sevdiğiniz kullandığınız klavyeleri hem de şu an kullandığınız klavyeyi yazın bakalım.
Dönemin efsanelerinden A4TECH X7-G800MU klavyeyi kullanıyordum. Geçen gün komple temizliğini yaptım. Hâlâ sorunsuz çalışıyor.
Eki Görüntüle 256455
Şu an Logitech G213 kullanıyorum.