Fıyatını hak etmesi için bayağı büyük indirim olması lazım onun harici mennunsanız ne güzel.
Evet, büyük bir indirimde almıştım. Zamanında aldığım fiyata kaliteli membran klavyeler vardı. Fakat fiyat farkı o kadar az olunca tercih sebebi oldu. Dediğim gibi Synapse yazılımı problemli bir bloatware. Fakat aldığım günden bu yana 1 seneyi devirdim diyebilirim. Çok yoğun kullanıyorum, buna rağmen ne bir çift tıklama problemi yaşadım ne de bir tekleme. Yani genelde problemli bir model olduğu belirtiliyor diğer kullanıcılar tarafından, fakat beni memnun bıraktı.

Evet, büyük bir indirimde almıştım. Zamanında aldığım fiyata kaliteli membran klavyeler vardı. Fakat fiyat farkı o kadar az olunca tercih sebebi oldu. Dediğim gibi Synapse yazılımı problemli bir bloatware. Fakat aldığım günden bu yana 1 seneyi devirdim diyebilirim. Çok yoğun kullanıyorum, buna rağmen ne bir çift tıklama problemi yaşadım ne de bir tekleme. Yani genelde problemli bir model olduğu belirtiliyor diğer kullanıcılar tarafından, fakat beni memnun bıraktı.

Bakalım daha nasıl klavyeler çıkacak.

Merak ettiğim bir konu. Hem şu ana kadar en sevdiğiniz kullandığınız klavyeleri hem de şu an kullandığınız klavyeyi yazın bakalım.

AK680'i çok sevmiştim, küçük işlevli sesi de güzeldi.
F87 Pro ilk geldiğinde pek hoşuma gitmemişti sesi. Şimdi alıştım ama.
Onun dışında şoktan Rampage bir klavye almıştım, o da çok güzeldi.

Zamanında görseldeki A4Tech klavyeyi kullandım, çok iyiydi. Şimdi Keychron B1 Pro Ultra-Slim %75 kullanıyorum. Memnunum. Kablosuz kullanımda şarjı 8 ay kadar gidiyor.

2002073631012754.webp

Deneyimlediğim en iyi klavye Huan63'tür herhalde. Bir sürü top tier klavye deneyimledim hiçbiri Huan63'ün tadını vermedi WL cidden yapıyor bu ekipman işini. En fazla yaklaşabilen deneyimlediklerimden Huan63'e F75 Ultra ya da Holy60'tır. Şu an Monsgeek M1 V5 ve Leobog Hi75C Pro kullanıyorum.

Son düzenleme:
G512 kullanıyorum. Bunun dışında sadece laptop klavyesi kullandım. Memnunum fakat tekrar bir klavye alacak olsam tercih etmezdim. Aldığım zamanlar ekipmanlar hakkında pek bir fikrim yoktu maalesef.

G512 kullanıyorum. Bunun dışında sadece laptop klavyesi kullandım. Memnunum fakat tekrar bir klavye alacak olsam tercih etmezdim. Aldığım zamanlar ekipmanlar hakkında pek bir fikrim yoktu maalesef.

En azından bir marka bağımlılığı oluşmamış oldu hocam o yönden iyi bakabilirsiniz bence.😀😀