2600Pro iyi GPU ya. HIS IceQ surumunu bulsam almak istiyorum. 1600Pro Refresh gibi bir sey aslinda 2600Pro, raster gucleri cok benzer lakin 2600Pro cok daha efektif ve tasarruflu.
Bendeki kasa o zamanın oyunlarını açmakta zorlanıyordu 2012-2013 sanırım internet cafeden bunu toplattırdık tam o dönem bu kartlar internet kafelerinde oyuncu kasalarında vardı hatta o dönem 2600Pro'yu kaldırıp GTS250, HD4850, 9800GT gibi bir tık iyi kartları kullanıyordu cafeler GTA5 çıkınca çoğu cafede GPU ve RAM yükseltmeleri oldu Türkiye çapında. 4GB RAM GTA5'i açmıyordu çünkü.

Ben HD2600Pro 1GB olan kasam ile çağ atlamıştım Assassin Creed'ler mi dersin Tomb Raider mi dersin o zamanki LOL mü dersin COD oyunları v.s yani normalde bi tık yüksek ağır oyunları bile kart bir şekilde açıyordu. Monitör 900p idi 30+FPS alıyordum hepsinden. Güzel zamanlardı.

Bendeki kasa o zamanın oyunlarını açmakta zorlanıyordu 2012-2013 sanırım internet cafeden bunu toplattırdık tam o dönem bu kartlar internet kafelerinde oyuncu kasalarında vardı hatta o dönem 2600Pro'yu kaldırıp GTS250, HD4850, 9800GT gibi bir tık iyi kartları kullanıyordu cafeler GTA5 çıkınca çoğu cafede GPU ve RAM yükseltmeleri oldu Türkiye çapında. 4GB RAM GTA5'i açmıyordu çünkü.

Ben HD2600Pro 1GB olan kasam ile çağ atlamıştım Tomb Raider mi dersin o zamanki LOL mü dersin COD oyunları v.s yani normalde bi tık yüksek ağır oyunları bile kart bir şekilde açıyordu. Monitör 900p idi 30+FPS alıyordum hepsinden. Güzel zamanlardı.
TeraScale DX10 buyusu ile oluyor hepsi. Paralel isleme oldugu icin GeForce 8 ve 9'dan (aslinda DX10 ve ustunu donanimsal olarak desteklemiyor, yazilimsal) daha iyi dusuk seviye API'larda. Tabi, eski biraz, 2007'de cikti cep herkulu.