Bende NVIDIA rqvia TNT mi dmdeğisik bir isimli GPU vardı babam arkadaşından 2. El olarak bir pc almıştı 7 yaşındayken bana vermişti 11 yaşıma kadar kullandım o PC'yi
Bende NVIDIA rqvia TNT mi dmdeğisik bir isimli GPU vardı babam arkadaşından 2. El olarak bir pc almıştı 7 yaşındayken bana vermişti 11 yaşıma kadar kullandım o PC'yi
Bende NVIDIA Riva TNT mi değisik bir isimli GPU vardı babam arkadaşından 2. el olarak bir PC almıştı 7 yaşındayken bana vermişti 11 yaşıma kadar kullandım o PC'yi.
Yok hocam yaşamıyor bu arada Windows 98 kullanıyordum o PC de CS 1.6 ilk bu PC'den oynamaya başlamıştım 15 FPS veriyordu hep DX OpenGL yerine software grafik motorunu kullanıyordum anca onunla 30 FPS alıyordum (ulan zaman ne kadar hızlı geçmiş be)
Bende de hocam HP Pavilion G6 var halada duruyor ara s8ra kullanıyorum HD 3000 10 yıld8r kullandığım GPU idi Arch'ta Config vb yapıp MC de 210 FPS görünce delirmistim mutluluktan
Maalesef o zaman bilmeden almıştım . Sonrasında sırasıyla; 9800 GT, GTX 750, R7 260X, RX 6500 XT aldım. Şu an hâlâ daha RX 6500 XT kullanıyorum ileride RTX 2060 ya da 2070 almayı düşünüyorum.