Kullandığınız kuru tip çift kavramalı araçlar nelerdir?

Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

Hususi olarak kullandığınız kuru tip çift kavramalı araçlar nelerdir? Otomobil sektöründe olduğum için elimden bu şanzımana sahip çok fazla araç geçti ancak bir tanesi bizzat benim aracımdı ve o dönemin şartlarına göre dolu dolu bir makineydi. Özellikle koltukları çok özeldi fakat süspansiyonları doğal olarak sertti ve o sertlik bazen beni yoruyordu.

Renault Megane Sport Tourer 1.5 dCi EDC benim hususi aracımdı. Station Wagon araçları sevin ve kıymetini bilin.

Ben de 3 küsür senedir 2019 Fiat Egea 1.6 dizel otomatik kullanıyorum çok memnunum performansı iyi 122.000 km'ye sıfır sorun geldi elbette zayıf yanları var yalıtım gibi ama fiyatına göre gaye iyi araç herkese de tavsiye ederim

Güle güle kullanın. Türkiye'de Egea modeline karşı ciddi bir ön yargı olsa da parçası ucuz, bagajı geniş, yapısı yerden yüksek ve ikinci eli çok hızlıdır. Ustası bol, dizel motorları ise performanslıdır. Fiyatı abartılmamış bir Egea, fiyat-performans olarak tercih edilebilecek mantıklı bir modeldir. Elbette eksik yönleri var ancak ben özellikle E-Torq olanları, manuel istenirse Firefly motorlu seçeneğini, konfor aranırsa da hiç fena olmayan ıslak kavramalı Hybrid versiyonları tavsiye ederim.

Hocam hybrid versiyonu kullanmadım fakat benzin elektrik geçişisinde titreme oluyor dediler bir örneginde de kadran 15 FPS gibi gelmişti o yüzden bir tık ön yargılıyım

Hocam kaç kmde aldınız kaç kmde sattınız ona göre çok degişir gün yüzü görmeyen golf sahibi arkadaşım var
Araca aldığımda sadece 4 km'deydi . 24 binde sattım. Sıfır olmasından dolayı zaten bir şey beklemiyordum ama yoğun trafik korkutuyordu. Düzgün bakılmayan DSG başa patlıyor maalesef. Yakın zamanda bir arkadaşım 130 küsür binde 1.6 Caddy aldı. Her türlü problemi yaşadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…