Benden bir halt olmayacağı için kendime o nicki vermiştim 2010 yılında. İnci Sözlük'te kullandığım nickti. Hala bazı forum sitelerinde bu nickim duruyordur :)

Şu tasarımı yapalı mesela 15 yıl oldu. Sağ altta imzam var.

inci.webp

Benden bir halt olmayacağı için kendime o nicki vermiştim 2010 yılında. İnci Sözlük'te kullandığım nickti. Hala bazı forum sitelerinde bu nickim duruyordur :)

Şu tasarımı yapalı mesela 15 yıl oldu. Sağ altta imzam var.

Eki Görüntüle 146661
Bugün gerçekten çalışıp, bir yere gelenler az. Yani alayı torpil ve referansla adam olmuş. Boş ver yani, en iyisi bir şey olmuyalım :D. İnanarak yazdım bu sözü.

Bugün gerçekten çalışıp, bir yere gelenler az. Yani alayı torpil ve referansla adam olmuş. Boş ver yani, en iyisi bir şey olmuyalım :D. İnanarak yazdım bu sözü.
Kimi için başarı, zenginliktir; lüks içinde yaşamaktır. Benim içinse başarı küçük bir evde huzurla oturup Amerikan futbolu izlerken televizyon karşısında keyifle biramı yudumlamaktır. Hafta sonu ormana gidip çadır kurmak, kafamı dinlemektir. Ailem belki durumumdan memnun değil hatta benden bir şey olmayacağını düşünüyor olabilirler. Ama ben böyle huzurlu ve mutluyum dostum. :)