Planlanmıyor Kullanıcı engelleme özelliği getirilebilir

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Bence burası sosyal medya değil ve bu tarz soyutlama hareketleri forum kültürüne, karşıtlığa ters düşüyor. Karşı taraf hatalı üsluba sahipse zaten banlıyorlar.

Kimse kusura bakmasın da gördüğüm en boş öneri sebebi. Hani rahatsız oluyorum birinin mesajına hiç görmek istemiyorum dense tamam da sırf profil fotoğrafına yapılan ayrımcılıksa konu, sizin profil bizimkilere göre daha garip bence biz de sizi engelleyebilmeliyiz

Son düzenleyen: Moderatör:
Burası bir forum: Problem çözme, tartışma, fikir alış verişi amaçlı sosyal bir mecra. Instagram ya da Facebook değil. Böyle şeyler isteyen Facebook teknoloji sayfalarına gitsinler.

Neymiş? Mesaja ifade bırakamayacakmışız, cevap yazamayacakmışız Bu özellikler gelse forum forumluktan çıkar. Karşıt fikir istemiyorsanız Facebook’ta istediğinizi paylaşırsınız.

Belirli kişilerden rahatsız oluyorsan da ya göz ardı edeceksin ya da rahatsız olmaya devam edeceksin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Göz ardı ederseniz zaten görmüyorsunuz diye biliyorum.

Şu ana kadar herhangi bir hesabımın profil fotoğrafına anime fotoğrafı koymadım. Şu ana kadar izlediğim tek anime kaptan Tsubasa olmuştur büyük ihtimalle. Ancak bu engelleme özelliği gelirse ilk sizi engelleyeceğimden emin olabilirsiniz. Profil fotoğrafları hoşuna gitmiyor olabilir (bence çoğu sizinkinden çok daha iyi.) Böyle atarlı konuşmanız sizce doğru mu? Şahsen ben de animeye pek ilgi duymuyorum ancak forumdaki izleyen hocalarıma büyük bir saygı duydum şuandan itibaren. Şahsen benim ilgi duyduğum bir şey yüzünden böyle bir şey yazılsaydı ve saygıyla cevapladigim halde "o evreye ulasacağınızı düşünmüyorum" diye ters bir cevap alsaydım saygı çerçevesinden çıkacağımı düşünüyorum. Oo çok havalı anime izlemiyor erkek dediğin böyle olur dememizi mi bekliyorsun? İzleyen izler kimene. Büyük ihtimalle gece uyumadan ohh bugün 1-2 animeci daha zorbaladım diye kendinle gurur da duyuyorsundur.

Beni engellemeniz veya engellememeniz benim için bir sorun yaratmaz, kaldı ki umrumda da değil. Fakat zaten halihazırda kullanıcı engelleme özelliği gelmeyecek sanırım. "Bazı" anime profil fotoğrafı olan elemanlar konuyu lincledigi icin. Amma çok güldüm onlara sagolsunlar.

Ha sizin profil fotoğrafıniz çok güzel ve çok özel orası ayrı.

Öncelikle profil fotoğrafım hakkındaki yorumunuz için teşekkür ederim. Konuyu linçleyen bazı anime profil fotoğrafı olan elemanların linçlemekte haklı olduğunu düşünüyorum. Profil fotoğrafında anime olan bir şahısla fikirleriniz ters mi düştü veya anime profil fotoğraflı biri tarafından dolandırıldınız mı? Bu kinin sebebi ne? İsteyen istediğini koyar. Sevmeyebilirsiniz lakin sizin fikrinizi saygıyla karşılayan birine "o evreye ulasabileceğinizi düşünmüyorum" diye tepki vermeniz doğru değil tamamen yanlış. Bu kinin bir sebebi olmalı bence. Ya da 1-2 sene önce türeyen sosyal medyada kendini has erkek sanan, anime izleyen veya ders çalışan erkekleri erkek saymayan bir sanal zorba olmaya çalışıyorsunuz. Birinci seçenek daha mantıklı geliyor çünkü 2. seçeneğin modası çoktan geçti hocam.

Kin değil aslında. Daha önce profil fotoğrafında anime kızı olan biriyle kötü bir olay yaşamıştım. Her anime görünce aklıma gelir o yüzden kişisel bir şey olarak bende sebebini söyledim. Genel bir şey değil. Fakat kullanıcı engelleme özelliği genel bir şey idi sadece sebebi kişisel bir problemimden dolayı. Cool olmakla veya erkeklikle çokta alakası yok aslında.

Konuyu fazla dağıtmamak icin sebebinii aktarmadim.

Şimdi ben Atatürk fotoğraflı biriyle kavga ettim diyelim. Bundan sonra Atatürk pp li insanların hepsini engellesem mantıklı mı olur? Bence şu ön yargınızı kırın. Ha kırmak zorunda değilsiniz ama çok pis yanlış anlaşılırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…