Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

shiedae3

Başarılı
Banım varken aklıma bir konu geldi ama yazamadım ve aslında o an yazmaya müsaittim.

Banımız varken konu oluşturabilelim ancak siz bunu ban bittikten sonra onaylayın veya planlı şekilde konu açılsın; çünkü konuyu daha geç açmama sebep oldu.

Tabii ban yemenin caydırıcı olmasını azaltır derseniz saygı duyarım.

Artı -7 Eksi
Son düzenleyen: Moderatör:
CTRL+C sizi ne kadar uğraştırabilir ki?

Yalnızca kopyalama olarak bakma duruma banımın ne zaman biteceğini bilmem ve unutmamam gerekiyor başka bir işime döndüğümde aklım ya burada kalacak ya da konuyu açmayı unutacağım.

Hayat meselesi değil ancak dediğim gibi kolaylık olsun diye istediğim bir yenilik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir işe geçince aklımda banımın ne zaman biteceği ve açmam gereken konu kalıyor; bu sebepten o işi yaparken durduk yere forumu kontrol etmek durumunda kalıyorum.

Banım varken aklıma bir konu geldi ama yazamadım ve aslında o an yazmaya müsaittim.

Banımız varken konu oluşturabilelim ancak siz bunu ban bittikten sonra onaylayın veya planlı şekilde konu açılsın; çünkü konuyu daha geç açmama sebep oldu.

Tabii ban yemenin caydırıcı olmasını azaltır derseniz saygı duyarım.

Gerek yok gibi. Eğer ceza aldıysanız, ne zaman biteceğine dair bir ekran görüntüsü alıp bir yere kaydedebilirsiniz; oradan kontrol edebilirsiniz. Ayrıca bu durum moderatörlere de yük olabilir. Her ban yiyen konu açarsa, moderatörlerin tek tek ban süresinin bitip bitmediğini kontrol etmesi zorlaşır.

Saygılar.