Makaleler
1
Bence bu düşünce özgürlüğüne karşı bir şey. Tamam belki amaç bu değil, tartışma çıkmasın diye yapılıyor olabilir ama forumun amacı da bu değil mi? Konuşup, tartışıp ve öğrenmek. Bence genel olarak yorumlar kapatılmamalı. Çok mu büyüdü kavga? Gerekli cezayı gerekli kişilere verilsin.

Son konum: Ekrem İmamoğlu Gazze'ye yardım gönderdi

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 23 Eksi
Kullanıcılar birbirine küfür falan etmediği sürece tartışmalara müdahale edilememeli yönetim tarafından, gereksiz düzeyde de uzarsa uzasın. Böyle platformlar bunun için var.

Bence çok hatalı, dediğim gibi aleni hakaret gibi durumlar dışında yönetim olarak hiç dokunmadan insanlara tartışma olanağı sunmanız çok iyi olur.
Merhaba, çoğu zaman tartışma ortamı sunuyoruz.

Açılmasını isterdim ama şu anlık en azından bir süre açılmasa daha iyi, çünkü gereksiz yere sürekli tartışma çıkıyor. Hatay ile alakalı bir konu açtım ve yorumumu belirtmiştim. Bundan dolayı mesajlarda içerisinde ben de dahil olmak üzere tartışma çıktı. Hem forumun düzeni bir konuda bozuldu hem de birbirimize düştük. Tartışma olmayacak konuların mesajları açık kalıyor zaten, şimdilik böyle kalsın. Forum tam düzene oturduğunda ilerleyen zamanlarda belki tekrar mesajların açılması için konuşabiliriz.

Kavga çıkmadıkça kapatılmamalı bence.

Tartışma çıkabilecek konuları olabildiğince sınırlı haline getirmeye çalışıyoruz. Tepkinizi konu altında bulunan emojilerle belirtebilirsiniz. Haber niteliği taşıyan çoğu konuyu onaylıyoruz. Onaylamazsak bu sefer konu sahibi, "neden onaylamadınız? Haber de mi paylaşmayalım?" diye bilet gönderiyor. Biz de her iki tarafın gönlü olsun ve tartışma olmasın diye böyle bir önlem aldık.

En azından yayınlanıyor. Yeşil sitede direk red yiyordu. Yemese bile ana sayfaya çıkmayan bir kategoriye taşınıyordu.

Konuyu kilitleyeceksen hiç onaylamayacaksın.
Saçma bir önlem, ifadeler hiçbir şey ifade etmiyor çoğu zaman. Ya da o kategoriyi forumdan kaldıracaksın. Madem ortak bir noktada buluşamıyorsun, sil gitsin kategoriyi yükünüz azalır belki?

Madem siyaset tartışmalarından bu kadar rahatsız olunuyor, o zaman siyaset bölümü açıp ana sayfada görünmeyecek şekilde bu konuları orada açacaksın. Siyaset konusu açılıyor ama yorumlar kapalı. Tartışmasız siyaset mi olur?..

Bence bu düşünce özgürlüğüne karşı bir şey. Tamam belki amaç bu değil, tartışma çıkmasın diye yapılıyor olabilir ama forumun amacı da bu değil mi? Konuşup, tartışıp ve öğrenmek. Bence genel olarak yorumlar kapatılmamalı. Çok mu büyüdü kavga? Gerekli cezayı gerekli kişilere verilsin.

Son konum: Ekrem İmamoğlu Gazze'ye yardım gönderdi

Yalnız sizin konunuz Dünya ve Türkiye Gündemi kategorisinde.

Yalnız sizin konunuz dünya ve Türkiye gündemi kategorisinde.

Konu taşındı.

Madem siyaset tartışmalarından bu kadar rahatsız olunuyor, o zaman siyaset bölümü açıp ana sayfada görünmeyecek şekilde bu konuları orada açacaksın. Siyaset konusu açılıyor ama yorumlar kapalı. Tartışmasız siyaset mi olur?

Yani kesinlikle. Ülkenin durumu malum ve konuşulması ve tartışılması gerekn şeyler var.