Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Makaleler
6
Yer
LTBE
Selam. Bu kategoride "İnceleme" ön eki olduğu için farklı bir renk kullanılmış fakat bence hoş durmuyor. Diğer simgelerle aynı renkte yapılsa nasıl olur?

Şu anki hali:

Screenshot_20240203_002705_Chrome.webp

Screenshot_20240203_002720_Chrome.webp

Screenshot_20240203_002643_Chrome.webp

Sosyalin sol üst köşesindeki, lacivert renk ağırlıklı logosu zaten değişti, yerine beyaz techolay yazılı logo geldi. Yanılmıyorsam, mavi arka plana beyaz t harfli simgesinde de son karar alınmış değil, o da değişebilir. Bence açık ton daha güzel olur.

O simge sanki kullanıcı arama simgesine benziyor ama durun bir, ben de bakayım şu siteden.

Güzel olur kesinlikle, çok daha iyilerini bulabileceğinize inanıyorum.

Büyüteçli olanı önermemdeki sebep, "Kullanıcının bir ürünü büyüteçle incelemesi" durumunu yansıtıyor oluşuydu ama dediğinizde de haklısınız.

Bence hoş, elinize sağlık.

Kaçırdığım bir durum olmuş: Sosyal'de Font Awesome 6 desteklenmiyor olabilir. Bu ikonu deneyince çalışmadı örneğin. Kendi önerdiklerim de çalışmıyor olmalı büyük ihtimalle. İkon sayfasında ikonun hemen altındaki versiyon numaraları sanırsam ikonu destekleyen versiyonlar.

@Enes3078 @4 @Leo bu konuda bizi aydınlatabilmeniz mümkün mü, 6. versiyon destekleniyor mu?

@brkdnmz Techolay Sosyal'de FA 5 kullanılıyor, sizin önerdikleriniz FA 6'dan.

Teşekkürler.

Kendi ikon öneri konumu hazırlarken de bazı ikonların çalışmamasını garipsemiştim. Bu konuda önerilerde bulunurken ancak fark ettim desteklenen versiyonların aşağıda yazdığını.

Başta Font Awesome 4 sitesindeydim, yukarıdaki şu bağlantıya tıklayınca 5. versiyon sitesine yönlendirdiğini sanmıştım:

1706911666331.webp

Halbuki "Latest" dediği 6. versiyon imiş ve 5. versiyon sitesi şuymuş: Find the Perfect Icon for Your Project in Font Awesome 5 | Font Awesome.