Selam. Bu kategoride "İnceleme" ön eki olduğu için farklı bir renk kullanılmış fakat bence hoş durmuyor. Diğer simgelerle aynı renkte yapılsa nasıl olur?
Sosyalin sol üst köşesindeki, lacivert renk ağırlıklı logosu zaten değişti, yerine beyaz techolay yazılı logo geldi. Yanılmıyorsam, mavi arka plana beyaz t harfli simgesinde de son karar alınmış değil, o da değişebilir. Bence açık ton daha güzel olur.
Kaçırdığım bir durum olmuş: Sosyal'de Font Awesome 6 desteklenmiyor olabilir. Bu ikonu deneyince çalışmadı örneğin. Kendi önerdiklerim de çalışmıyor olmalı büyük ihtimalle. İkon sayfasında ikonun hemen altındaki versiyon numaraları sanırsam ikonu destekleyen versiyonlar.
@Enes3078@Ma'at@Leo bu konuda bizi aydınlatabilmeniz mümkün mü, 6. versiyon destekleniyor mu?
Kendi ikon öneri konumu hazırlarken de bazı ikonların çalışmamasını garipsemiştim. Bu konuda önerilerde bulunurken ancak fark ettim desteklenen versiyonların aşağıda yazdığını.
Başta Font Awesome 4 sitesindeydim, yukarıdaki şu bağlantıya tıklayınca 5. versiyon sitesine yönlendirdiğini sanmıştım: