Tercih olarak sunulsun, açıp kapatma eklensin.Selam, herkese iyi akşamlar.
Bugün mesajlarda görünmeye başlayan "Son giriş serisi" göstergesi, eklenti güncellemesi ile birlikte gelen ve bizim tarafımızdan ayrıca etkinleştirilmemiş bir özellik. Bu özelliğin forum deneyimine katkı sağlayıp sağlamadığı konusunda topluluğun görüşünü almanın daha doğru olacağını düşündük. Sizce bu gösterge forumda kalmalı mı, kaldırılmalı mı?
Kalmasını isteyen üyelerimiz, göstergenin mevcut konumunun uygun olup olmadığı veya farklı bir konumlandırma önerileri varsa bunları da paylaşabilirler.
Oylarınız ve görüşleriniz doğrultusunda değerlendirme yapacağız.
Detaylar
Kim cevapladı?Telefonunu Çıkra 40
Üstün
- Makaleler
- 10
Konumu değişse yeter aslında.
- Makaleler
- 10
O zaman seni Cosmic AMOLED temasını kullanmaya davet edelim:Rengi değiştirilebilse süper olur. Ben de sarı görünüyor, mesela mavi görünmesini isterdim.
Tema Seçimi
Benim için fark etmez, o sebeple kalması yönünde oy kullanıyorum. Hatta geçen de konum olarak nicklerimizin yanına değil de aşağısına eklenebilir diye öneri sunmuştum ekipte.
Mesela yiğidim aslanımın gösterdiği gibi:
Hatta mesela benim nickim uzun olduğu için otomatik aşağıya kaymış durumda. Benimki gibi de olabilir veya diğer arkadaşların söylediği gibi tarayıcı bilgisinin olduğu yere de olabilir. Yeter ki nickimizin yanında olmasın.
Mesela yiğidim aslanımın gösterdiği gibi:
Hatta mesela benim nickim uzun olduğu için otomatik aşağıya kaymış durumda. Benimki gibi de olabilir veya diğer arkadaşların söylediği gibi tarayıcı bilgisinin olduğu yere de olabilir. Yeter ki nickimizin yanında olmasın.
Think Different 3
Çalışkan
Verilen örnekte kendi profilimi görmeyi beklemiyordum bi garip hissettim. 
Bence kalmalı gayet iyi duruyor.
Bence kalmalı gayet iyi duruyor.
OS ve Browser ikonlarinin altina gelmeli bence de.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
The Last of Us Part II multiplayer menüsü yayınlandı!
- christopher moltisanti