Detaylar
Kim cevapladı?Bu da farklı bir yaklaşım. Mantıklı tabi.Adam Windows 11 yüklenmiyorsa bilgisayar eskidi mantığında hareket ediyor gayet doğru bir çıkarım.
Ya kardeşim, sen bunu biliyorsun tamam ama adam bilmiyor işte. Onu diyoruz.Windows 11 Enterprise IoT LTSC kurabilirler.
Hem Secure Boot ve TPM 2.0 olmadan kullanılabiliyor.
Böyle düşünmemek lazım. Bende de yüklü Fedora ama şu an için Windows'tan yazıyorum.Eğer bunları Windows'dan yazmasaydınız, fikriniz daha tutarlı olabilirdi.
Eki Görüntüle 186226
- Makaleler
- 1
Linux'ta Valorant girebilir miyim? CS2 girebilir miyim? PUBG girebilir miyim?
Hayır, demek ki o yüzden yeni sistem alıyorlar.
Hayır, demek ki o yüzden yeni sistem alıyorlar.
- Makaleler
- 3
Linux kullanması kolay değil çünkü. Sürücü yok, hiçbir parçanızı çalıştıramıyorsunuz. Her şeyi cmd'den yapılıyor ve var olan arayüzler 90'lardan kalma. OpenGL ile artık Doom(1993) falan oynarsınız.
Loutermilch 52
Üstün
Adobe uygulamaları geldiği gün direkt geçeceğim Linux'a.
erdym 52
Üstün
Orca slicer Linux versiyonu var fakat sapıtıyor bazen 3D ön izleme yüklenmiyor mainsail bağlantısı kesilip duruyor ki mks Linux ile çalışan bir sistem olmasına rağmen. Sonra meshmixer var onda direk alt sürümler dışı Linux desteği yok Wine gibi şeylerde ise direk sapıtıyor ve stabil değil hatta Autodesk sistemindeki çoğu ürünün Linux'de ya olmadığı ya da sapıttığı bir gerçek.
Şimdi düşünüyorum bunları kurup düzgün bir şekilde yapmam epey uğraştıracakken Windows kullanmak çok daha iyi bir seçenek geliyor, kafa ütülemeye gerek yok tuşa basıyorum ve açıyorum. Zaten PuTTY ile falan direk mks ye bağlanıp yine makine ayarlarına girebiliyorum o yüzden aşırı derecede ihtiyacım var diye görmedim.
Rauf 4
Başarılı
Linux yeterince rağbet görmediği ve Linux kullanıcıları yazılım geliştiricilerine baskı yapmadığı sürece, birçok program Linux’ta desteklenmeyecek ve bu nedenle insanlar Windows’a yönelecek. Bunun dışında, Windows’un kullanıcı dostu arayüzü, kullanım kolaylığı ve alışılmış düzeni de tercih edilmesi büyük etken.
Son düzenleme:
noby
Uzman
Geleceğini zannetmiyorum.Adobe uygulamaları geldiği gün direkt geçeceğim Linux'a.