Yanlış bilgi.

Sorun Windows güncellemesinden kaynaklanmıyor.
Üçüncü parti Cloud güvenlik uygulaması güncellemesi. Crowdstrike uygulamanın adı. Sen ben Windows güncellesek hiçbir şey olmayacak yani. Ortalık boşu boşuna velveleye verildi. Tabii insanlar ambulans bile çağıramıyor, devlet dairelerine ulaşılamıyor ama bu Windows güncellemesinin suçu değil.

Yanlış bilgi.

Üçüncü parti Cloud güvenlik uygulaması güncellemesi. Crowdstrike uygulamanın adı. Sen ben Windows güncellesek hiçbir şey olmayacak yani.
Aynen, tam da ben bunu yazacaktım. CrowdStrike güncellemesinden dolayı bu mavi ekranlar alınıyor. Yani Windows'u güncellemenizde bir sakınca yok.

Yanlış bilgi.

Üçüncü parti Cloud güvenlik uygulaması güncellemesi. Crowdstrike uygulamanın adı. Sen ben Windows güncellesek hiçbir şey olmayacak yani. Ortalık boşu boşuna velveleye verildi. Tabii insanlar ambulans bile çağıramıyor, devlet dairelerine ulaşılamıyor ama bu Windows güncellemesinin suçu değil.

Herkes nedense Microsoft'u suçladı hocam. Yalan haber hızlı yayılıyor.

Apple'da su çok güzel, isteyen gelebilir. Şaka bir yana 15 sene Windows kullandıktan sonra Macbook'a geçme sebebimdi bu yanlış dağıtımlar. 2 sene önce 40 gün para kazanamadım bu sorunlar yüzünden. Ya AMD ile Chipset Driver çakıştırır, ya RAM bellek patlar, ya GPU VRAM patlar. Elbette son ikisi Windows'un sorunu değil ama toplama sistemler böyle ahenksiz işte.

Edit: Windows kaynaklı değil deniyor problemler, Linux tabanlı sistemler neden etkilenmediler aydınlatacak var mı?

Apple'da su çok güzel, isteyen gelebilir. Şaka bir yana 15 sene Windows kullandıktan sonra Macbook'a geçme sebebimdi bu yanlış dağıtımlar. 2 sene önce 40 gün para kazanamadım bu sorunlar yüzünden. Ya AMD ile Chipset Driver çakıştırır, ya RAM bellek patlar, ya GPU VRAM patlar. Elbette son ikisi Windows'un sorunu değil ama toplama sistemler böyle ahenksiz işte.

Edit: Windows kaynaklı değil deniyor problemler, Linux tabanlı sistemler neden etkilenmediler aydınlatacak var mı?
Linux daha güvenli be stabil. Güncellemeleri mesela Debian ekibi bayağı test ediyor. Bu yüzden 2 senede bir Debian sürümü geliyor.

Bende güncelleştirme yok hocam? En son KB5040427 kurulmuş 11.07.2024'de.

1721381146693.webp

Güncellemeyi yaptım ama sistemim gayet sağlıklı çalışıyor. Şu ana kadar ne bir çökme ne bir mavi ekran yaşadım. Windows 11 kullanıyorum.