Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Konularda öneriler yapılırken, özellikle de ürün önerileri yapılırken sırf mesaj sayısı yüksek olduğu için yazdığı şeyin daha doğru, sırf mesaj sayısı daha düşük olduğu için yazdığı şeyin yanlış kabul edildiğine her gün her an şahit oluyorum. R9 390X referans model kullanıp gelmiş bol mesajlı biri AMD alınmaz ısınır yazıyor foruma yeni katılan bilgisi henüz çok birikememiş üyeler bakıp "hmm 3000 mesajı varsa bu adam doğru söylüyor olabilir" diye onu dinliyor.

Mesaj sayısı görüntülenmesi bazıları için daha çok mesaj yazmakta "motivasyon" sağlıyor falan olabilir fakat yeni üyelerin yanlış yönlendirilmemesi daha önemli.

Konularda zaten doğru bilgilere beğeni atıyoruz, mesajın altına bakıp çok beğeni alana daha doğru bilgidir muamelesi yapılması şu anki algıdan çok daha iyi olacaktır.

Eğer kesinlikle gizlenemez ise son zamanlarda aldığı çözüm sayısı veya mesaj/çözüm oranı gibi bir oran eklenebilir ki gereksiz mesaj yazımı yerine çözüm odaklı yazım artsın, o oran düşmesin diye yazılanlara dikkat edilsin.

Artı -5 Eksi
Konularda öneriler yapılırken, özellikle de ürün önerileri yapılırken sırf mesaj sayısı yüksek olduğu için yazdığı şeyin daha doğru, sırf mesaj sayısı daha düşük olduğu için yazdığı şeyin yanlış kabul edildiğine her gün her an şahit oluyorum.
Her gün ve her an şahit mi oluyorsun? Ben hiç böyle bir şeye şahit olmadım. Öneriye katılamıyorum. Mesaj ve beğeni sayısının görünmesi kullanıcı için teşvik edici bir moral unsuru olabiliyor. Kalması forum için daha iyi.