Bugün gördüğüm çok ilginç hesaplar çıktı karşıma. Birisinde 6.129 tane oyun var, diğerinde 4.397 tane var. Bu oyunlar nasıl alınıyor ve yapılıyor bilen var mı? Para gökten mi yağıyor bunlara?
The only purpose in life is to seek God, Divine Consciousness, become a Buddha or realize your own divine nature. The rest are mere trivialities. ːAbgoldstarː
Yok be hocam, neden garip olsun? Oyunun yapımcısına destekte bulunuyorum, ben şahsen yapımcıya saygımdan satın alıyorum. Hele de Türkçe dil varsa, 50-60 olsa bile yine de alıyorum.
Yok be hocam, neden garip olsun? Oyunun yapımcısına destekte bulunuyorum, ben şahsen yapımcıya saygımdan satın alıyorum. Hele de Türkçe dil varsa, 50-60 olsa bile yine de alıyorum.
Bundan bahsetmiyorum, nasıl 100 kadar oyunu oynuyorsunuz ondan bahsediyorum. Ben bilgisayara bomboş bakıyorum genelde gün boyu, bırakın oyun oynamayı konuşacak insan bile yok bende.
Harbiden öyle geliyor bana da. Madem oyun oynamıyorsunuz, evde nasıl oturabiliyorsunuz, değil mi? Yani dışarıda aktif hayatınız varsa, o başka tabii; spor, iş vs.
Harbiden öyle geliyor bana da madem oyun oynamıyorsunuz evde nasıl oturabiliyorsunuz dimi yani dışarıda aktif hayatınız var ise o başka tabii spor iş vs
Bundan bahsetmiyorum, nasıl 100 kadar oyunu oynuyorsunuz ondan bahsediyorum. Ben bilgisayara bomboş bakıyorum genelde gün boyu, bırakın oyun oynamayı konuşacak insan bile yok bende.
Hocam mesela masaüstüm bu şekilde kendime göre düzenledim aşağıdan yukarıya doğru çıkarak oynuyorum yani garip değil aslında kendinize bir düzen belirleyince hayat çok kolaylaşıyor.