PC Uzmanı 27

Başarılı
Merhaba arkadaşlar.

Bugün gördüğüm çok ilginç hesaplar çıktı karşıma. Birisinde 6.129 tane oyun var, diğerinde 4.397 tane var. Bu oyunlar nasıl alınıyor ve yapılıyor bilen var mı? Para gökten mi yağıyor bunlara?

Bu arkadaş ne yiyor içiyor 44 bin oyun nedir ?

Son düzenleme:
Ben direkt olarak 100 üstü oyunları olan insanları garip buluyorum, benim Steam hesabımda 15-20 tane oyun anca vardır.

Yok be hocam, neden garip olsun? Oyunun yapımcısına destekte bulunuyorum, ben şahsen yapımcıya saygımdan satın alıyorum. Hele de Türkçe dil varsa, 50-60 olsa bile yine de alıyorum.

Çoğu ücretsiz ya da centlik oyunlar. Yığınla paranı alacak en fazla 700-800 oyun vardır zaten.

Ücretsiz oyunlar oyun sayısını artırmıyor.

Ben direkt olarak 100 üstü oyunları olan insanları garip buluyorum, benim Steam hesabımda 15-20 tane oyun anca vardır.

Bana da 15-20 oyunu olanlar garip geliyor; bazen bakıyorum, ne yapıyorlar diye, oyunda oynamıyorlar.

Yok be hocam, neden garip olsun? Oyunun yapımcısına destekte bulunuyorum, ben şahsen yapımcıya saygımdan satın alıyorum. Hele de Türkçe dil varsa, 50-60 olsa bile yine de alıyorum.
Bundan bahsetmiyorum, nasıl 100 kadar oyunu oynuyorsunuz ondan bahsediyorum. Ben bilgisayara bomboş bakıyorum genelde gün boyu, bırakın oyun oynamayı konuşacak insan bile yok bende.

Bana da 15-20 oyunu olanlar garip geliyor; bazen bakıyorum, ne yapıyorlar diye, oyunda oynamıyorlar.
Bomboş duruyoruz, özellikle benim param yok zaten işe girmiş bir insan değilim, haliyle oyun alamıyorum.

Çoğu ücretsiz ya da centlik oyunlar. Yığınla paranı alacak en fazla 700-800 oyun vardır zaten.

Ücretsiz oyunlar oyun sayısını artırmıyor, az önce denedim.

Harbiden öyle geliyor bana da. Madem oyun oynamıyorsunuz, evde nasıl oturabiliyorsunuz, değil mi? Yani dışarıda aktif hayatınız varsa, o başka tabii; spor, iş vs.

Harbiden öyle geliyor bana da madem oyun oynamıyorsunuz evde nasıl oturabiliyorsunuz dimi yani dışarıda aktif hayatınız var ise o başka tabii spor iş vs
Arkadaşlar herkesin ayrı derdi var, bende de sosyal anksiyete var. Dışarıya çıktığımda cehenneme adım atıyormuşum gibi geliyor. Nasıl çıkayım :D

Bundan bahsetmiyorum, nasıl 100 kadar oyunu oynuyorsunuz ondan bahsediyorum. Ben bilgisayara bomboş bakıyorum genelde gün boyu, bırakın oyun oynamayı konuşacak insan bile yok bende.
Hocam mesela masaüstüm bu şekilde kendime göre düzenledim aşağıdan yukarıya doğru çıkarak oynuyorum yani garip değil aslında kendinize bir düzen belirleyince hayat çok kolaylaşıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-07-09 113316.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-09 113316.webp
    105,7 KB · Görüntüleme: 24