Arkadaşlar herkesin ayrı derdi var, bende sosyal anksiyete var dışarıya çıktığımda cehenneme adım atıyorum gibi geliyor nasıl çıkayım :D.

Evet bende de bu durum var valla dışarı çıkmayı hiç sevemiyorum çünkü İstanbul'da neredeyse her yeri gezdim gezecek yer kalmadı hep aynı yerlere gitmekten sıkılıyorum. Oyun açıyorum hep farklı mekanlar miss gibi.

Hocam mesela masaüstüm bu şekilde kendime göre düzenledim aşağıdan yukarıya doğru çıkarak oynuyorum yani garip değil aslında kendinize bir düzen belirleyince hayat çok kolaylaşıyor.
Bunlar çevrimiçi oyunlar sanırım..? Bende de Forza, DBD gibi oyunlar var ama dediğim gibi oynayacak insan olmayınca genelde köşede duruyorlar, o yüzden çok oyunum yok. Yıllar önce UNO almıştım onu hiç indirip oynayamadım bile.

Bunlar çevrimiçi oyunlar sanırım? Bende de Forza, DBD gibi oyunlar var ama dediğim gibi oynayacak insan olmayınca genelde köşede duruyorlar, o yüzden çok oyunum yok. Yıllar önce Uno almıştım onu hiç indirip oynayamadım bile.

Umarım tekli singleplayer oyunlara başlarsınız bir gün hocam başladığınız gün kendinizle barışık olduğunuz gün oluyor mesela bende hiç eskiden singleplayer hikayeli oyunlar oynamazdım hep LoL oynardım 5 yıl boyu küfür kıyamet başka bir şey yok sonra saldım 2021'den beri hep tek başıma hikayeli oyunlar oynuyorum çok mutluyum Allah'a şükür size de tavsiyem hikayeli oyunlara başlamanız olacak.

8.000 saat Garry's Mod nedir arkadaş hayatsız mısın nesin?
Evet arkadaş çok garip birisi.

100'den fazla oyunum var çünkü çoğunu TL döneminde aldım. Dolara geçtikten sonra Yapı Kredi kampanyaları sağ olsun, 20 oyun anca almışımdır.

Umarım tekli singleplayer oyunlara başlarsınız bir gün hocam başladığınız gün kendinizle barışık olduğunuz gün oluyor mesela bende hiç eskiden singleplayer hikayeli oyunlar oynamazdım hep LoL oynardım 5 yıl boyu küfür kıyamet başka bir şey yok sonra saldım 2021'den beri hep tek başıma hikayeli oyunlar oynuyorum çok mutluyum Allah'a şükür size de tavsiyem hikayeli oyunlara başlamanız olacak.
Ben aslında hikayeli oyunlar oynadım biraz, Detroit gibi. RE serisine başlayasım vardı ama korsan başlamak istemedim, o yüzden öyle kaldı. Şu an genelde gacha oyunları oynuyorum, sizin de söylediğiniz gibi manzara ve farklı mekanlar görmek hoşuma gidiyor, açık dünya oyunları da bana bu imkanı sundu. Ama hala sıkılıyorum haliyle. Valorant hesabımı başkasına verip bıraktıktan sonra biraz rahatladım, çünkü Valorant gibi oyunlar tek başınıza girince küfürden geçilmiyor, gireceğiniz insanlar da sürekli rank giren tiplerse dışlanmanız kaçınılmaz oluyor.

Ben aslında hikayeli oyunlar oynadım biraz, Detroit gibi. Re serisine başlayasım vardı ama korsan başlamak istemedim, o yüzden öyle kaldı. Şu an genelde gacha oyunları oynuyorum, sizin de söylediğiniz gibi manzara ve farklı mekanlar görmek hoşuma gidiyor, açık dünya oyunları da bana bu imkanı sundu. Ama hala sıkılıyorum haliyle. Valorant hesabımı başkasına verip bıraktıktan sonra biraz rahatladım, çünkü Valorant gibi oyunlar tek başınıza girince küfürden geçilmiyor, gireceğiniz insanlar da sürekli rank giren tiplerse dışlanmanız kaçınılmaz oluyor.

Evet ama yine de RE serisine başlayın derim hocam RE serisi müthiştir herkesi durumu şu anlık olacak diye bir şey yok şimdi korsan girin para olunca yapımcıya destek amaçlı alıp bir daha bitirip keyfini çıkartırsınız oyunun hem de eskileri hatırlamak olur güzel olur :)

Evet ama yine de RE serisine başlayın derim hocam RE serisi müthiştir herkesi durumu şu anlık olacak diye bir şey yok şimdi korsan girin para olunca yapımcıya destek amaçlı alıp bir daha bitirip keyfini çıkartırsınız oyunun hem de eskileri hatırlamak olur güzel olur :)
Olabilir, belki video izleyerek başlarım, böylece biraz yayıncı yorumu da görmüş olurum. Teşekkürler.

Olabilir, belki video izleyerek başlarım, böylece biraz yayıncı yorumu da görmüş olurum. Teşekkürler.
Rica ederim hocam şimdiden iyi oyunlar herkesin hayatı inşAllah istediği gibi olur :) Para içinde yüzeriz inşAllah amerikan alemeleri gibi bizde artık rahat rahat oyun alırız bir gün :) adam garsonluk yapıyor GÜNLÜK 150-200 dolar kazanıyor paraya bak :D belki daha da fazla kazanıyordur en son hatırladığım oydu günlük olarak.

@Michael MYERS @Astronotarda @Atamyolundayız @230155 arkadaşlar böylelikle bu işin gerçekten psikopatları varmış bunu da öğrenmiş olduk adam sadece rozetler için oyun alıyor hava atmak için. Valla yavaştan bende de oluyor o durum Allah korusun diyorum sadece baksanıza sepet bu şekilde oldu :( alıcam birazdan indirmler bitmeden.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-07-09 115636.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-09 115636.webp
    1,1 MB · Görüntüleme: 12
  • Ekran görüntüsü 2026-07-09 115647.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-09 115647.webp
    947,1 KB · Görüntüleme: 12
  • Ekran görüntüsü 2026-07-09 115655.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-09 115655.webp
    997 KB · Görüntüleme: 7
  • Ekran görüntüsü 2026-07-09 115712.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-09 115712.webp