Kullanılmayan flash bellekler ile ne yapılabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 792
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 877
  • Etiketler Etiketler
    flash

E daha iyi o zaman. 30GB flash işlevsiz olabilir mi? 25TB 5400RPM disk kullananlara da mantıksız demiş oluyorsunuz bu mantıkla. Depolama yani. Hiç yoktan iyidir.

İfadeler: 792
E daha iyi o zaman. 30GB flash işlevsiz olabilir mi? 25TB 5400RPM disk kullananlara da mantıksız demiş oluyorsunuz bu mantıkla. Depolama yani. Hiç yoktan iyidir.

Yok ben o anlamda işlevsiz demedim. Çok kalitesiz bir şey o yüzden 7/24 PC'ye takılı.

Bu flash belleğe internet falan depolayamam değil mi?

Yok ben o anlamda işlevsiz demedim. Çok kalitesiz bir şey o yüzden 7/24 PC'ye takılı.

Bu flash belleğe internet falan depolayamam değil mi?

Hiç Linux denemediyseniz Linux deneyin hocam ben olsam öyle yapardım.

Hiç Linux denemediyseniz Linux deneyin hocam ben olsam öyle yapardım.

Hocam vallahi bilemiyorum Linux güzel ama bana karışık geliyor nedense.

Flash belleğe internet depolayamam veya Wi-Fi, Bluetooth dongle gibi kullanamam değil mi?

Hocam vallahi bilemiyorum Linux güzel ama bana karışık geliyor nedense.

Flash belleğe internet depolayamam veya Wi-Fi, Bluetooth dongle gibi kullanamam değil mi?

Evet hocam depolayamazsınız. Linux kurup deneyin belki temenni Linux geçersiniz. Mint yerine başka dağıtımlar da kurabilirsiniz. Attığım rehberden çınar hocama sorabilirsiniz.

Evet hocam depolayamazsınız. Linux kurup deneyin belki temenni Linux geçersiniz. Mint yerine başka dağıtımlar da kurabilirsiniz. Attığım rehberden çınar hocama sorabilirsiniz.

Hocam Linux kullanabileceğimi sanmıyorum. Hem bunca zaman Windows kullandığım için garip geliyor hem de oyun oynadığım için sıkıntı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…