içerikte indiremiyorum cehennneminden devamÇoğu dizide her sezon 1-2 bölüm eksik ve bazılarında alt yazı yok. Erken bir çıkış olmuş sanırım.
Detaylar
Kim cevapladı?BluTV kıyasla çok daha performanslı olmuş. Blu bildiğin kasıyordu. Güzel içerikler gelmeye başlamış. Favorilere eklenen ama gözükmeyen yıllardır düzeltilmeyen o sorun giderilmiş. Bir de Premium üyelerine Standart üyelikten, 4K seçeneğine geçme opsiyonu verilirse başarılı olacaktır diye düşünüyorum. İçerikler yavaş yavaş eklenir zaten.
Fallegan
Uzman
1 yıllık almıştım birkaç ay önce. Çok iyi oldu bu, blu TV kıyasla çok daha iyi bir uygulama. Stabil ve düzgün çalışıyor, katalog da daha geniş.
miraçov
Üstün
HBO da ne var arkadaşlar? The Walking Dead harici, izlemeyi tavsiye ettiğiniz diziler var mı bu platforma özel. Yoksa Netflix'ten devam edeyim.
HBO da ne var arkadaşlar? The Walking Dead harici, izlemeyi tavsiye ettiğiniz diziler var mı bu platforma özel. Yoksa Netflix'ten devam edeyim.
HBO'da TWD yok ki.
The Penguin izlemiştim. Gerçi BluTV kullanıyorsan o dönem izlemişsindir. Ayrıca The Last of Us dizisi de bu platforma geliyor. Yerli olarak Prens güzel. Çok dizi izleyen biri değilim. Diğer HBO dizileri nasıldır bilmiyorum.HBO da ne var arkadaşlar? The Walking Dead harici, izlemeyi tavsiye ettiğiniz diziler var mı bu platforma özel. Yoksa Netflix'ten devam edeyim.
miraçov
Üstün
Evet karıştırmışım, ne var peki ekstra izleyebileceğim ve farklı olan?
The penguin izlemiştim. Gerçi BluTV kullanıyorsan o dönem izlemişsindir. Ayrıca The Last of Us dizisi de bu platforma geliyor. Yerli olarak prens güzel. Çok dizi izleyen biri değilim. Diğer HBO dizileri nasıldır bilmiyorum.
Eki Görüntüle 140787
Oyunlarını bitirdim, dizisini izlemiyorum hocam.
Eger varsa Band of Brothers cok guzeldir.Evet karıştırmışım, ne var peki ekstra izleyebileceğim ve farklı olan?
Oyunlarını bitirdim, dizisini izlemiyorum hocam.
Evet bu diziyi de BluTV döneminde geç oldu ama izledim. Kesinlikle öneririm.
Şu ara boykottan dolayı platformlara aboneliği de salmıştım. Açıkcası aylık ödeyip çoğu zaman 3-4 dizi dışında izlemiyordum. Yani kardeşim bir ara izliyor diye umursamıyordum. O da artık çok dizi izlemiyor. Netflix, MUBI saldım. Zaten HB kullanmadığım için tekrar almadım. BluTV'yi de oradan izliyordum. Bir tek aylık verdiği oyunlar ve Amazon kargosundan dolayı Prime Video var. Ama çoğu zaman kullanmıyorum. Zaten anime izlediğimden bu platformlarda istediğim içerik olmuyor. Genel olarak bir şeye odaklanıp izleme sürem kısa, o yüzden animeler kesiyor. Yan ekrana açtığım YT videolarını da çoğu zaman dinleyip geçiyorum. Gündem, teknoloji, oyun haberleri vb. kısıtlıyım.
His Dark Materials'da çok sağlam dizidir. Kitaptan uyarlamadır, oda gelmiş. Kadrosu çok iyidir.