BluTV kıyasla çok daha performanslı olmuş. Blu bildiğin kasıyordu. Güzel içerikler gelmeye başlamış. Favorilere eklenen ama gözükmeyen yıllardır düzeltilmeyen o sorun giderilmiş. Bir de Premium üyelerine Standart üyelikten, 4K seçeneğine geçme opsiyonu verilirse başarılı olacaktır diye düşünüyorum. İçerikler yavaş yavaş eklenir zaten.
The Penguin izlemiştim. Gerçi BluTV kullanıyorsan o dönem izlemişsindir. Ayrıca The Last of Us dizisi de bu platforma geliyor. Yerli olarak Prens güzel. Çok dizi izleyen biri değilim. Diğer HBO dizileri nasıldır bilmiyorum.
The penguin izlemiştim. Gerçi BluTV kullanıyorsan o dönem izlemişsindir. Ayrıca The Last of Us dizisi de bu platforma geliyor. Yerli olarak prens güzel. Çok dizi izleyen biri değilim. Diğer HBO dizileri nasıldır bilmiyorum.
Evet bu diziyi de BluTV döneminde geç oldu ama izledim. Kesinlikle öneririm.
Şu ara boykottan dolayı platformlara aboneliği de salmıştım. Açıkcası aylık ödeyip çoğu zaman 3-4 dizi dışında izlemiyordum. Yani kardeşim bir ara izliyor diye umursamıyordum. O da artık çok dizi izlemiyor. Netflix, MUBI saldım. Zaten HB kullanmadığım için tekrar almadım. BluTV'yi de oradan izliyordum. Bir tek aylık verdiği oyunlar ve Amazon kargosundan dolayı Prime Video var. Ama çoğu zaman kullanmıyorum. Zaten anime izlediğimden bu platformlarda istediğim içerik olmuyor. Genel olarak bir şeye odaklanıp izleme sürem kısa, o yüzden animeler kesiyor. Yan ekrana açtığım YT videolarını da çoğu zaman dinleyip geçiyorum. Gündem, teknoloji, oyun haberleri vb. kısıtlıyım.