HBO Max Kullanıma açıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Spock
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 854
  • Etiketler Etiketler
    hbo max max

House of the Dragon, bekle beni...

Artık Psikolojik sınır 3.000 TL'ye dayandı. Disney+'da 3.500 TL civarında yıllık. Netflix yıllık üyelik modeli çıkarsa, düşünülür.
Max Hepsiburada Premium ile aylık 49 TL, yıllık 360 TL. Bunlara yakında zam gelir muhtemelen.
@Dzeko,

Çok pahalı ya alamam bu fiyatlara.
Boykot, eksik bölümler, sansür ve kötü çeviriden dolayı açıkcası fiyattan bağımsız alasım gelmiyor. Zaten yukarıda da belirtmiştim çok dizi izlemiyorum. Bazı dizileri platforma para vermesine rağmen korsan izleyenler var. Sansür veya kötü altyazıdan etkilenmemek için yapıyorlar.

Yani ben 1.5-2 yıldır Netflix, Disney falan direkt olarak iptal ettim ilk ciddi zamlandığı dönem. Ondan beri korsan yanlısıyım ne yalan söyleyeyim. Aylık cebimden 1000TL'ye yakın para çıkmasını istemiyorum boş yere zaten fazla da dizi izlemiyorum bu aralar.

Gelişmeye ihtiyacı var, içerikleri indirme yok, görüntü kendi kendine 144P'ye düşüyor. Westworld gibi bir HBO dizisi nasıl yok anlamadım.

Gelişmeye ihtiyacı var, içerikleri indirme yok, görüntü kendi kendine 144P'ye düşüyor. Westworld gibi bir HBO dizisi nasıl yok anlamadım.
Hepsiburada Premium ile izliyorsan o pakete özel indirme yok. Yani reklamlı paket 720P(galiba) izlemek dışında pek avantajı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…