Zerolite

Yetkin
Dostlar selam, dubleks evin üst katına küçük bir buzdolabı almak istiyorum ama sesli mi sessiz mi çalışır emin olamadım, mutfağın yanında direkt bir oda bulunuyor ve uyurken çok ses yapsın istemiyorum.

Dostlar selam, dubleks evin üst katına küçük bir buzdolabı almak istiyorum ama sesli mi sessiz mi çalışır emin olamadım, mutfağın yanında direkt bir oda bulunuyor ve uyurken çok ses yapsın istemiyorum.

Hocam Kumtel buzdolabına uzun vade için güvenmeyin bence.

@Recep Tayyip İvedik hocama bir ekleme yapayım. @Zerolite hocam, Kumtel'in hiçbir ürününe güvenmeyin. Paranızı çöpe atmış olursunuz. Sonra patlar falan kum gibi olursunuz.:D Şaka bir yana valla güvenmeyin. Hiç tavsiye etmiyorum.

Kimse bir argüman sunmadan yorum yapmış, sorduğum soru sesli mi çalışır sessiz mi çalışır. Hiçbir neden sunmadan sadece alınmaz denmiş, siparişi verdim kendim deneyimleyeceğim yapacak bir şey yok.

Kimse bir argüman sunmadan yorum yapmış, sorduğum soru sesli mi çalışır sessiz mi çalışır. Hiçbir neden sunmadan sadece alınmaz denmiş, siparişi verdim kendim deneyimleyeceğim yapacak bir şey yok.
Hocam çok kalitesiz bir ürün. Keşke almasaydınız. Ben de bu dediğim gibi yazdım. Benim argümanım bu.