EDCrasher 1 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 526 Çözümler 3 Beğeniler 307 Yer Batman 12 Ağustos 2026 #11 Kriyus dedi: Eki Görüntüle 272885 Bende gözükenler. Genişletmek için tıkla... Şu an kontrol ettim, bende de bu şekilde gözüküyor. D-market Hepsiburada'dan kaynaklı. Bu arada SMS izinlerini İYS'den kapatmadım, platform üzerinden kapatınca İYS'den de kapanmış.
Kriyus dedi: Eki Görüntüle 272885 Bende gözükenler. Genişletmek için tıkla... Şu an kontrol ettim, bende de bu şekilde gözüküyor. D-market Hepsiburada'dan kaynaklı. Bu arada SMS izinlerini İYS'den kapatmadım, platform üzerinden kapatınca İYS'den de kapanmış.
KS KS THESANASATS 4 Yetkin Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 175 Çözümler 2 Beğeniler 109 13 Ağustos 2026 #12 Kriyus dedi: İleti Yönetim Sistemi İlgili kanun ve yönetmelik çerçevesinde ticari elektronik ileti izinlerinin ve şikâyet süreçlerinin yönetilebildiği ulusal bir platformdur. vatandas.iys.org.tr Buradan numaranız ile giriş yapıp SMS'ya da aramaları kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim fakat burada bakınca kunduz yok yine de SMS gelmeye devam ediyor. EDCrasher dedi: Log In - Kunduz kunduz.com Giriş yapıp SMS bildirimlerini kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam burada tam olarak nereye girmemiz gerek. Herhangi bir yerde SMS ile ilgili bir bölüm göremedim.
Kriyus dedi: İleti Yönetim Sistemi İlgili kanun ve yönetmelik çerçevesinde ticari elektronik ileti izinlerinin ve şikâyet süreçlerinin yönetilebildiği ulusal bir platformdur. vatandas.iys.org.tr Buradan numaranız ile giriş yapıp SMS'ya da aramaları kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim fakat burada bakınca kunduz yok yine de SMS gelmeye devam ediyor. EDCrasher dedi: Log In - Kunduz kunduz.com Giriş yapıp SMS bildirimlerini kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam burada tam olarak nereye girmemiz gerek. Herhangi bir yerde SMS ile ilgili bir bölüm göremedim.
EDCrasher 1 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 526 Çözümler 3 Beğeniler 307 Yer Batman 13 Ağustos 2026 #13 THESANASATS dedi: Hocam teşekkür ederim fakat burada bakınca kunduz yok yine de SMS gelmeye devam ediyor. Hocam burada tam olarak nereye girmemiz gerek. Herhangi bir yerde SMS ile ilgili bir bölüm göremedim. Genişletmek için tıkla... Hesaba giriş yaptınız mı?
THESANASATS dedi: Hocam teşekkür ederim fakat burada bakınca kunduz yok yine de SMS gelmeye devam ediyor. Hocam burada tam olarak nereye girmemiz gerek. Herhangi bir yerde SMS ile ilgili bir bölüm göremedim. Genişletmek için tıkla... Hesaba giriş yaptınız mı?
KS KS THESANASATS 4 Yetkin Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 175 Çözümler 2 Beğeniler 109 13 Ağustos 2026 #14 EDCrasher dedi: Hesaba giriş yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam
EDCrasher 1 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 526 Çözümler 3 Beğeniler 307 Yer Batman 13 Ağustos 2026 #15 THESANASATS dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda bildirim ayarları vb. bir şey olmalı.
THESANASATS dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda bildirim ayarları vb. bir şey olmalı.
KS KS THESANASATS 4 Yetkin Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 175 Çözümler 2 Beğeniler 109 13 Ağustos 2026 #16
KS KS THESANASATS 4 Yetkin Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 175 Çözümler 2 Beğeniler 109 13 Ağustos 2026 #17 THESANASATS dedi: Eki Görüntüle 273059 Genişletmek için tıkla... Şu an bu şekilde hocam.
EDCrasher 1 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 526 Çözümler 3 Beğeniler 307 Yer Batman 13 Ağustos 2026 #18 THESANASATS dedi: Şu an bu şekilde hocam. Genişletmek için tıkla... Hesap yönetimi yazıyor solda.
KS KS THESANASATS 4 Yetkin Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 175 Çözümler 2 Beğeniler 109 13 Ağustos 2026 #19 EDCrasher dedi: Hesap yönetimi yazıyor solda. Genişletmek için tıkla... Onun altında üyelik yönetimi var başka da bir şey yok hocam.
EDCrasher dedi: Hesap yönetimi yazıyor solda. Genişletmek için tıkla... Onun altında üyelik yönetimi var başka da bir şey yok hocam.
EDCrasher 1 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 526 Çözümler 3 Beğeniler 307 Yer Batman 13 Ağustos 2026 #20 THESANASATS dedi: Onun altında üyelik yönetimi var başka da bir şey yok hocam. Genişletmek için tıkla... Üyelik iptali gibi bir şey var mı? Yoksa WhatsApp destek hattına sorabilirsiniz.
THESANASATS dedi: Onun altında üyelik yönetimi var başka da bir şey yok hocam. Genişletmek için tıkla... Üyelik iptali gibi bir şey var mı? Yoksa WhatsApp destek hattına sorabilirsiniz.