Detaylar
Kim cevapladı?Küpe takmakta sorun görmüyorum ancak böyle aşırı kadınsı küpeler takanlar var... Yadırgamadan edemiyorum. Abi sen neden kulağına 7 taşlı küpe takarsın mesela? Böyle daire şeklinde ya da nokta gibi küpeler güzel ama halka bile takanı gördüm...
Bence böyle şeylerin cinsiyeti vardır.
Bence böyle şeylerin cinsiyeti vardır.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Halkadan kastınız nedir? Yani böyle her türlü halka mı yoksa büyük büyük dev gibi olanlar mı ?
Halkadan kastınız nedir? Yani böyle her türlü halka mı yoksa büyük büyük dev gibi olanlar mı ?
Büyük dev gibi olanlar. Küçük metalik görünümlülerden bahsetmiyorum.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Ha bunlardan... OK anladım.
Ben de halka takıyorum da ondan ayrıca merak ettim. Ama tabii benimki böyle değil.
Mat, siyah. Bir arkadaşımdan hediye alacağım, hançerli, görmedim ama o arkadaşımın zevki baya iyi.
Bir şey düşünmüyorum, bana ne başkasının ne taktığından?
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Aslında, sosyolojik olarak derin bir mesele. Blog yazımı keşke atabilsem...
Derin mesela olabilir ama birinin kişisel tercihlerinden dolayı uzun uzun sosyolojik çıkarım yapmayı çok sevmiyorum. Yakıştırmıştır, taktırmıştır. Birisinden görüp beğenip özenmiştir, taktırmıştır. Kız/erkek arkadaşı cesaretlendirmiştir, taktırmıştır. Sonuç aynı, takıyor işte ve kimseye de bir zararı yok. Oy verme tercihleri gibi bir konu değil ki bu, tamamen kişisel istek ve sonuçları olan şey.Aslında, sosyolojik olarak derin bir mesele. Blog yazımı keşke atabilsem...
Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
Uzman
Küpe takan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu konu hakkında blogumda bir yazı yazdım. Buraya da bir sorayım, ne düşünüyorsunuz merak ettim.
Son yıllarda nedense erkekler kadınlara daha çok benzemeye başladı.
Ama ne tuhafsa kadınlarda...
Ne bıyık bırakan gördük ne de erkeklere benzemeye çalışan.
Son düzenleyen: Moderatör: