Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Küpe takan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu konu hakkında blogumda bir yazı yazdım. Buraya da bir sorayım, ne düşünüyorsunuz merak ettim.

Küpe takmakta sorun görmüyorum ancak böyle aşırı kadınsı küpeler takanlar var... Yadırgamadan edemiyorum. Abi sen neden kulağına 7 taşlı küpe takarsın mesela? Böyle daire şeklinde ya da nokta gibi küpeler güzel ama halka bile takanı gördüm...

Bence böyle şeylerin cinsiyeti vardır.

Halkadan kastınız nedir? Yani böyle her türlü halka mı yoksa büyük büyük dev gibi olanlar mı ?

Büyük dev gibi olanlar. Küçük metalik görünümlülerden bahsetmiyorum.

1773948324611.webp

Aslında, sosyolojik olarak derin bir mesele. Blog yazımı keşke atabilsem...
Derin mesela olabilir ama birinin kişisel tercihlerinden dolayı uzun uzun sosyolojik çıkarım yapmayı çok sevmiyorum. Yakıştırmıştır, taktırmıştır. Birisinden görüp beğenip özenmiştir, taktırmıştır. Kız/erkek arkadaşı cesaretlendirmiştir, taktırmıştır. Sonuç aynı, takıyor işte ve kimseye de bir zararı yok. Oy verme tercihleri gibi bir konu değil ki bu, tamamen kişisel istek ve sonuçları olan şey. :D Bu tür kişisel şeylere çok düz bir bakış açım var, isterse 17" jant taktırsın kulağına yine bana ne? Bana bir etkisi yok ki diyorum. :)

Ben takmam ama takanı da pek umursamam, bana batmaz yani.

Ama arkadaşın attığı gibi takan birisine bakarken de bir yüzüm ekşir yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Küpe takan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu konu hakkında blogumda bir yazı yazdım. Buraya da bir sorayım, ne düşünüyorsunuz merak ettim.

Son yıllarda nedense erkekler kadınlara daha çok benzemeye başladı.
Ama ne tuhafsa kadınlarda...
Ne bıyık bırakan gördük ne de erkeklere benzemeye çalışan.

Son düzenleyen: Moderatör: