Bütçe
3250 TL - 10.000 TL

Superuser do 47

Uzman
Makaleler
4
Merhabalar.

Elimde 3.250 TL'lik bir Hepsiburada tarafından fiyat farkı sebebiyle adıma tanımlanmış bir kupon var. Açıkçası ihtiyacım olan hiçbir şeyi alamıyorum, nakite nasıl çevirebilirim? Acaba sıfır CD'li oyun alıp mı satsam, bilemedim...

Ya da önerebileceğiniz herhangi bir şey varsa, ona da bakmak isterim.

Teşekkürler.

Not: Altın, ziynet eşya ve dijital ürünler için kupon geçersiz sayılıyor.

Son düzenleme:
Boş verelim o zaman kulaklığı. Samsung bayağı iyi kulaklık konusunda. El konsolu alabilirsin. Bu bütçede PS2'ye kadar emülasyon yapacağın bir cihaz bulunur.
Çok ilgi alanım değil ancak siz kulaklık diyince aklıma geldi. Ortalama bir yaka mikrofonu biliyor musunuz? Dikey içerik üretme merakım var, onun için kullanabileceğimi düşünüyorum.

Çok ilgi alanım değil ancak siz kulaklık diyince aklıma geldi. Ortalama bir yaka mikrofonu biliyor musunuz? Dikey içerik üretme merakım var, onun için kullanabileceğimi düşünüyorum.
DJI markasına bakabilirsin. Sektörü domine ediyorlar. Model önerim yok. Araştırma yapabilirsin.

Merhaba.

Elimde 3.250 TL'lik bir Hepsiburada tarafından fiyat farkı sebebiyle adıma tanımlanmış bir kupon var. Açıkçası ihtiyacım olan hiçbir şeyi alamıyorum, nakite nasıl çevirebilirim? Acaba sıfır CD'li oyun alıp mı satsam, bilemedim...

Ya da önerebileceğiniz herhangi bir şey varsa, ona da bakmak isterim.

Teşekkürler.

Not: Altın, ziynet eşya ve dijital ürünler için kupon geçersiz sayılıyor.

Kuponu 3.250 TL sandım, :D .

RAM falan bulabilir misin, öyle indirimli falan sonra sarıdan satarsın, ya da mouse falan da hızlı gidiyor aslında. Ekipmanlar genelde hızlı gidiyor.