cakiiiiiii3

Uzman
Evet merhaba. Hiç uzatmıyorum. Bugün dil kursundaydım ve burada bir kız vardı. Neyse, 1-2 haftadır konuşuyorduk, sigara molasına çıkıyorduk falan. Kızla bugün konuşuyorduk, konu mezuna kalma ile ilgili bir şeye geldi. O dedi ki, "Ben mezuna kalacağım." Ben dedim ki, "Kalmayacağım." Kız dedi ki, "Ben seni çalıştırırım çalışır" falan dedi gülerek, iyi bir tonla. Tabii ki ben hafif şokla bakar gibi bir şey dedim. Sonrasında ise sigara içecektim, çakmağım yoktu. Kızdan istedim, bir arkadaş dedi ki, "Ona sakıncalı bir şekilde ona çakmak verme." Dedi. Kız da, "Ben ona (bana) kıyamıyorum." dedi, bana çakmağı verdi.
Kızın bundan önceki davranışları da bana böyle davranışı farklı geliyordu ama bugün sanki biraz daha arttırdı bunu. Şimdi ben bunlardan bir şey anlamalı mıyım sizce? Normal arkadaşlık mıdır bu? Diğer erkeklere böyle değil, genelde düz sohbet ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız farklı davranıyor diyorsun durmadan başkaları ile takılıyor gibi o tarz ortamlar pek iyi değildir ilişikinz merhaba merhabadan ileri gtimesim.
Farkli davraniyordan kastim birilerine degil. Yani 2 haftadir falan sanki bana daha farkli konusuyor gibi hani bu kiz acaba benden hoslaniyomu diye dusunduruyodu bana.