Kurtlar Vadisi'ni severim kaliteli dizidir. Müzikleri şahanedir Hiçbir karakter öylesine yazılmamıştır dizide. Her şeyi geçtim bir dizi 22 sene önce çıkmasına rağmen hala daha izleniyor, gündem oluyor ve seviliyorsa hangi dizi olursa olsun iyidir zaten. Kurtlar Vadisi'ni (pusuyu demiyorum normal Kurtlar Vadisi'nden bahsediyorum) bugün tekrar yayına sok yemin ediyorum hala daha deli gibi izlenir.

Kurtlar Vadisi 97 bölümden oluşur. Pusuyu, Vadi ile ayn kefeye koymak hatadır. Aynı kaliteyi alamazsınız. İskender Büyük'ün olduğu bölümlerde, Musa Uzunlar diziyi tek başına taşıdı. Geri kalanı kötüydü. Vadi benim izlediğim en özel dizi kalmaya her zaman devam edecek. Türkiye'nin gerçeklerini anlatan, siyasi-politik dizi. AKP'nin hatalarını az gözümüze sokmadı. KV Terör boş yere yayından kalkmadı zaten. Şu ana kadar 5 kez bitirdim. Bu Ramazan 6 olucak umarım. Ömer Baba dahil tüm sahnelerin izlediğimi belirteyim.

Sülalesi asker olan çok sevdiğim bir dostum Hajime no Ippo animesini kurtlar vadisinden daha gerçekçi bulmuştu. Varın gerisini siz anlayın. Benim yabancı dizi izlemeye başlama sebebimdir bir yerde KV. Alex Mahonu Jack Bauerı gördükten sonra yemişim Polat Alemdarı demiştim demeye de devam ediyorum.

Kurtlar Vadisi ilk 97 bölüm ülkedeki en iyi dizidir, yani bunu tartışmanın pek alemi yok, hikaye, teknik, oyuncu kadrosu, güncel politika, yakın tarih, karakter gelişimleri vs. aklınıza gelebilen her alanda tüm bunları cesurca işleyebildiği için de en kaliteli yapımdır. Bunun aksini iddia edenlerin çok büyük birçoğunluğu ya ilk 97 bölümü adam gibi oturup izlememiş ya da daha küçük yaşlardadır. KVP'yi sevmeyebilirsiniz anlarım, mantık hataları, abartılı sahneler, uçuk kaçık şeyler var evet fakat ilk 97'ye kötü denmesi net vizyonsuzluk ve zevksizliktir kimse kusura bakmasın. En çok sevilen ezel dizisi bile KV'den örnek alınarak yapılmış bir dizidir.

Son düzenleme: