Detaylar
Kim cevapladı?istersen azalsın
Üyecik
Pusuyu full izlemek yerine parça parça güzel sahneleri izleyin mesela memati rus konseyini tarıyor
Irak filminin hiçbir mantığı yok gladyo ise izlenir güzel hatta ana senaryo ile tamamlayıcı.
Düzeltme: Film içindeki olayların bir kısmı gerçekten ABD askerinin yaptığı şeyler ama gidip de orada 5 10 kişiyle bir şeyler yapmak burası saçma.
İlk 100~ bölümü sadece izlenir. "Cahit"e olan kadar kısım. İskender Büyük'ün olduğu kısımlar kısaca. Sonrası hep fıs.
Güzel soru, öncelikle şu tabiri bir düzeltelim. İlk 97 diye bir şey yoktur, Twitter'da ünlenmiş bir sözdür. Kurtlar Vadisi kurgusu senaryosu hikayesi ile birlikte bitmiş bir hikaye/yapımdır. Ter*r ve Pusu bir spinoff eseridir. Herhangi bir devam hikayesi yoktur. Geleyim soruya, evet izlenir ama 4. sezondan sonrası ivme hızla aşağıya iniyor. "sardı biraz daha izleyim" dersen 5. sezon 128. bölümde final yapabilirsin. Kenarda Alt Tab da izleyim dersen bazı olayları anlayamayabilirsin. Ben ilk pusu izlediğimde yapmıştım, ikincide 5. sezona kadar normal izledim çok defa "bu böylemiymiş dedim". Geçtiğimiz Ramazan'da 3. kez 5.sezona kadar izledim yine aynı şeyi söyledim. Filmlerde de önerebileceğim Irak ve gladio, en sevdiğim gladio (7-8 kere izlemişimdir).
İlk 97 bölümü izledim ve Türkiye tarihinin en iyi dizisi olabilir diyorum. Türkiye'de hiç böylesine istihbarat, ajan, psikolojik manipülasyon gibi güzel işlenmiş hiç dizi görmedim.
Şunu soracağım: Kurtlar Vadisi Pusu izlemek istemiyorum daha doğrusu direkt olarak İskender Büyük'ün diziye ilk girişi ve çıkışı(ölüşü)na kadar bölümleri izlemek istiyorum. Kaçıncı bölümden kaça kadar bunlar?
Verdiğim video ve ikinci partı var onları izle birde Gladyo var onu izle.İlk 97 bölümü izledim ve Türkiye tarihinin en iyi dizisi olabilir diyorum. Türkiye'de hiç böylesine istihbarat, ajan, psikolojik manipülasyon gibi güzel işlenmiş hiç dizi görmedim.
Şunu soracağım: Kurtlar Vadisi Pusu izlemek istemiyorum daha doğrusu direkt olarak İskender Büyük'ün diziye ilk girişi ve çıkışı(ölüşü)na kadar bölümleri izlemek istiyorum. Kaçıncı bölümden kaça kadar bunlar?
- Makaleler
- 3
Çok akıyor, izlerken sıkmıyor. Hiçbir şey izlerken bu kadar içine çekilmiş hissetmedim ben.İlk 97 bölümü izledim ve Türkiye tarihinin en iyi dizisi olabilir diyorum. Türkiye'de hiç böylesine istihbarat, ajan, psikolojik manipülasyon gibi güzel işlenmiş hiç dizi görmedim.
Verdiğim video ve ikinci partı var onları izle bir de Gladyo var onu izle.
Yataktayken izlerim artık.
Edit: ama şöyle bir şey var. Sadece iskender büyük'ün sahnelerini izlersem bağlamdan kopmuş olur muyum?
Bir YouTuberın İskender Büyük videosu vardı onu izlersen her şeyi bağlıyor zaten.Yataktayken izlerim artık.
Edit: ama şöyle bir şey var. Sadece iskender büyük'ün sahnelerini izlersem bağlamdan kopmuş olur muyum?
Bir YouTuber'ın İskender Büyük videosu vardı onu izlersen her şeyi bağlıyor zaten.
Zahmet olmazsa atabilir misin?