- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven 40
Üstün
- Makaleler
- 1
Dizide ne var? Anlatın görelim. Dizide büyük ihtimalle bir doğrusu bile olmayan bir derin devlet anlatılıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
yusufumm07 73
Üstün
İlk 33 bölümden sonra senaryo havasını kaybediyor ama unutulmaz karakterler kazandırmıştır orası ayrı. 55'ten sonra dizinin başladığını söylerler. 97 gelene kadar çok sıkılmıştım. Pusu'nun ilk 63 bölümü iyi mesela, kalanı sarmıyor.Evet, attım bombayı, bakalım linçler nasıl gelecek.
Biraz izlemeye çalıştım, illallah ettim, cidden bak. 97 bölüm izleyemem. Büyük ihtimalle acayip büyük linç yerim ama çok kötü, cidden bak.
RamKokusuSeven 40
Üstün
- Makaleler
- 1
Babam izledi ve ''Hiç güzel değil.'' dedi.Deden, Baban KV izlemiştir, hastasıdır. Muhtemelen bu konuşmayı babanla yaparsan, helal olsun bu çocuğa derim işte![]()
Kurtlar Vadisi'ni henüz izlememiş biri olarak; Dizinin kusursuz olduğunu söyleyen tek bir kişiye bile rastlamadım şimdiye kadar. Derin devleti anlatan bir dizi, "Silah, kimlik değiştirme, falan, anlıyorum." diyerek dalga geçebileceğin bir şey değil.
DeadlyMania7 73
Bilgin
Dizide ne var? Anlatın görelim. Dizide büyük ihtimalle bir doğrusu bile olmayan bir derin devlet anlatılıyor.
Aç Wiki'sini oku kardeşim, burada tek tek yazacak değiliz. Ha okumaya üşeniyorum dersen açıp paşa paşa 97 bölümü izle. O zaman anlarsın neyin ne olduğunu. Pusu'dan bahsetmiyorum bile.
RamKokusuSeven 40
Üstün
- Makaleler
- 1
Dediğim gibi çok izlemedim, çünkü izleyemedim içimi dardı.İlk 33 bölümden sonra senaryo havasını kaybediyor ama unutulmaz karakterler kazandırmıştır orası ayrı. 55'ten sonra dizinin başladığını söylerler. 97 gelene kadar çok sıkılmıştım. Pusu'nun ilk 63 bölümü iyi mesela, kalanı sarmıyor.
- Makaleler
- 1
Defalarca izleyeni var, mesela benim bakkal amca telefonundan hiç kapatmadan izliyor. Ben izlemedim ama demek ki çok seviyorlar.
RamKokusuSeven 40
Üstün
- Makaleler
- 1
Dediğim gibi birkaç Türk dizisi hariç izlemiyorum. İzlediklerim lise dizileri, derin devletleri falan karşılamaya gerek yok.
RamKokusuSeven 40
Üstün
- Makaleler
- 1
Birinin çok sevmiş olması bir dizinin çok iyi olduğu anlamına gelmiyor.Defalarca izleyeni var, mesela benim bakkal amca telefonundan hiç kapatmadan izliyor. Ben izlemedim ama demek ki çok seviyorlar.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
Instagram Beğeni ve takipçi site paneli FreeBSD ile kurulur mu?
- muhammetaktas122
-
-
-
-
-
-
-
Türk Telekom başvuru olmadan altyapı sürecinin hızlanmayacağını söylüyor
- Mr. Falcon