Çözüldü Kurulu iki Windows'tan biri nasıl kaldırılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan C1505
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 184
  • Etiketler Etiketler
    silme
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

C1505

Başarılı
Yer
Outpost
İki işletim sistemi vardı. Kullanmadığım işletim sistemindeki Windows, program files gibi Windows dosyalarını sildim sadece boot ederken hangi işletim sistemini açayım diyor. O ekrandan nasıl silebilirim? Direkt Windows 11'den başlamasını istiyorum. Diski biçimlendiremem içinde dosyalarım var. 500GB D'de, C'de ise yeni Windows kurulu. Sürücüde ise o kadar yerim yok. Nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çalıştır'a
msconfig
yazın ve enter'e basın. Önyükleme sekmesine geçin.
Kullanmadığınız Windows boot girişini silebilir veya farklı şekilde amacınıza ulaşabilirsiniz.
Örneğin varsayılan işletim sistemini kullandığınız olarak seçip zamanaşımı süresini 1sn olarak ayarlayabilirsiniz.

Çalıştır'a
msconfig
yazın ve enter'e basın. Önyükleme sekmesine geçin.
Kullanmadığınız Windows boot girişini silebilir veya farklı şekilde amacınıza ulaşabilirsiniz.
Örneğin varsayılan işletim sistemini kullandığınız olarak seçip zamanaşımı süresini 1sn olarak ayarlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…