duranforreal
Üstün
Merhaba, kendi Windows ISO'muzu alabiliyor muyuz? Lazım da 
Evet. İlk önce bir USB alıp içine Hiren's BootCD PE ISO'sunu Rufus gibi bir programla yazdırıyorsunuz. Bunu yaptıktan sonra en az 7-8 GB'lik bir alanı Disk Yönetimi'nden ayırıyorsunuz.Merhaba, kendi Windows ISO'muzu alabiliyor muyuz? Lazım da![]()
Ooo gayet iyiymiş Yardımın için teşekkür ederim.Konuya dönersek install.wim dosyası çıktıktan sonra normal Windows 7 ISO'unu PowerISO gibi bir araçla açıp ISO'nun sources kısmındaki install.esd (veya wim) dosyasını silip bizimkini atıyoruz ve yeni ISO'yu böylece oluşturuyoruz. Artık o ISO ile kurulum sonrası uygulamalarımız hazır gelecek.
Sen oluşturacaksın o install.wim'i. Komutu vermiş olmam lazım.@Stereo.Luigi99 usta konuyu anlatır mısın sanal makinede install.wim nasıl bulacağız.
Ne formatı? Hiçbir şeyi okumadın herhalde. USB'den boot ettiğin zaman gireceksin.@Stereo.Luigi99 komutu nasıl vereceğiz format sırasındamı anlayamadım.
Windows 7 yüklemen lazım sanal makineye o zaman.@Stereo.Luigi99 ben mesela Windows 7 atmak istiyorum Windows 10 kullanıyorum.
Vallahi ben hiçbir şey anlamıyorum şu anda.@Stereo.Luigi99 Windows 7 yapmak istiyorum bilgiyasarımı.
Hocam sanal makineye kuracaksın bu konuda olan komut ilede sanal makinenin .wim'ini alacaksın.@Stereo.Luigi99 install.wim nasıl bulacağız sanal makinede.
@Stereo.Luigi99 sizinle nasıl iletişime geçsek.
@Stereo.Luigi99 USB'de Windows 10 var şimdi ne yapcağım.
@Stereo.Luigi99 burada mısın ya.