Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dark_1234

Deneyimli
Merhaba arkadaşlar,

Elimde çok eski bir laptop vardı ve termal bakım yapacaktım ama termal macunum çok azdı. O yüzden işlemcim de ufak olduğu için çok ufak 2-3 noktacık bıraktım, vallahi şu anlık çok aşırı bir ısı falan görmedim.

Size soruyorum, o eski kurumuş macunu bırakmalı mıydım yoksa yeni az macun iyi midir?

Çözüm
Merhaba arkadaşlar,

Elimde çok eski bir laptop vardı ve termal bakım yapacaktım ama termal macunum çok azdı. O yüzden işlemcim de ufak olduğu için çok ufak 2-3 noktacık bıraktım, vallahi şu anlık çok aşırı bir ısı falan görmedim.

Size soruyorum, o eski kurumuş macunu bırakmalı mıydım yoksa yeni az macun iyi midir?

Kurumuş eski termal macun sıcaklığın fırlamasını sağlıyordu. Geçici olarak az termal macun sürmeniz iyi olmuş. Kesinlikle yeni az termal macun daha iyi.

Ama kesinlikle ileride yeni termal macun alıp yenileyin.
Merhaba arkadaşlar,

Kurumuş eski termal macun sıcaklığın fırlamasını sağlıyordu. Geçici olarak az termal macun sürmeniz iyi olmuş. Kesinlikle yeni az termal macun daha iyi.

Ama kesinlikle ileride yeni termal macun alıp yenileyin.

Çözüm
Merhaba arkadaşlar,

Özelliğini yitirmiş, görevini yerine getiremeyecek haldeki macun yerine yeni olanı tercih ederim ki zaten laptopta çok az sürmek yetiyor. Macun sürülecek alan bit kadar zaten. Belirttiğiniz miktar yetecektir.